Βαθμολογία

«Ελάφι» ο Μπανγκουρά

Ενίσχυση εξ Αφρικής για τη Ρόδο, η οποία γνωστοποίησε την απόκτηση του Μουσταφά Μπανγκουρά. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός από τη Σιέρα Λεόνε συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας των «ελαφιών», ωστόσο η μεταγραφή δεν μπορούσε να ολοκληρωθεί λόγω γραφειοκρατικών θεμάτων.

Τελικά αυτά ξεπεράστηκαν και την Παρασκευή (29/9) ανακοινώθηκε το deal. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. Ρόδος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του επιτελικού μέσου Μουσταφά Μπανγκούρα.

Ο γεννημένος στις 24 Οκτωβρίου 1989 ποδοσφαιριστής από τη Σιέρα Λεόνε έκανε εξαιρετική καριέρα στην Κύπρο, όπου φόρεσε την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας, της Ομόνοιας, της Πάφου, του Απόλλωνα Λεμεσού και της ΑΕΚ Λάρνακας, καθώς και του Άρη Λεμεσού, ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Σερβίας, για λογαριασμό της Μπόρατς Τσάτσακ και της Ζαμούν.

Ο Μουσταφά Μπανγκούρα συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας μας και δεδομένης της διευθέτησης των τελευταίων, γραφειοκρατικής φύσεως, εκκρεμοτήτων της μετεγγραφής του, από σήμερα βρίσκεται και τυπικά στην διάθεση του προπονητή Πάρη Ανδράλα. Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος του εύχεται ολόψυχα καλή ποδοσφαιρική περίοδο, γεμάτη επιτυχίες».