Βαθμολογία

Λεουτσάκος: «Και ένα χιλιάρικο να μας δώσουν, το θέλουμε»

Η σέντρα στη Β’ Εθνική ορίστηκε για τις 22 Οκτωβρίου, ωστόσο τα προβλήματα στην Κατηγορία παραμένουν. Μιλώντας στον «ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6» την Παρασκευή (26/6), ο Λεωνίδας Λεουτσάκος έθιξε ξανά το «φλέγων» θέμα των χορηγιών ενώ τοποθετήθηκε και για τα σενάρια περί στημένων αγώνων στην Κατηγορία.

«Πήραμε την απόφαση γιατί έχουμε την ΕΡΤ κι από εκεί έχουμε κάποια έσοδα. Το ποσό που θα πάρουμε είναι για τα λειτουργικά της Football League. Έχουμε βρει κάποιες χορηγίες που κοιτάμε από αυτές να καλύψουμε τα έξοδα για τους διαιτητές και για το ασφαλιστήριο. Δεν ζητάμε τρελές χορηγίες. Κι ένα χιλιάρικο να μας δώσουν, το θέλουμε. Δυστυχώς δεν υπάρχουν έσοδα, είναι δύσκολα, αλλά προσπαθούμε όποιο ποσό κι αν βρούμε να το αξιοποιήσουμε για το καλό του πρωταθλήματος και των ομάδων. Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το προϊόν μας. Είναι επαγγελματική κατηγορία η Β’ Εθνική. Δεν ζητάμε τρελά λεφτά», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Β' Εθνικής. 

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις κατηγορίες περί στημένων αγώνων στην κατηγορία. «Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν σκιές, αλλά αυτό συμβαίνει και σε όλα τα πρωταθλήματα. Επίσης είπα στη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ να μας δώσουν την ευχέρεια να πάρουμε κάποια μέτρα. Πώς να διώξω εγώ μια ομάδα από το πρωτάθλημα, όταν δεν υπάρχουν στοιχεία».