Βαθμολογία

Μεταγραφή για το μέλλον ο Α.Ο. Χανιά - Κισσαμικός

Μια μεταγραφή με βλέμμα στο μέλλον πραγματοποίησε την Παρασκευή (29/9) ο Α.Ο. Χανιά – Κισσαμικός. Τα «δελφίνια» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Παναγιώτη Λαμπάκη. Ο 18χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στους Νέους Χανίων ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κ20 του Πλατανιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λαμπάκη, με την ιδιότητα του εκπαιδευόμενου. Η ομάδα μας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις υποδομές και θέλοντας να αξιοποιήσει και να αναδείξει το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών από τα Χανιά, με σκοπό την περαιτέρω βελτίωση και ανάπτυξη του χανιώτικου ποδοσφαίρου, προχώρησε στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του νεαρού αμυντικού.

Το βιογραφικό του ποδοσφαιριστή

Ο Λαμπάκης είναι γεννημένος την 1η Σεπτεμβρίου 1999 και ξεκίνησε την καριέρα του στους Νέους Χανίων. Σε νεαρή ηλικία ξεχώρισε και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα του Κρητικού Αστέρα, ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος και των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Χανίων. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην Κ19 του ΑΟΧ, συμμετέχοντας και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας, ενώ την περασμένη σεζόν ήταν στην Κ20 του Πλατανιά».