Βαθμολογία

Τσάλος: Θέλαμε σέντρα στις 7 Οκτωβρίου!

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ υποστήριξε πως θα ήθελε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και όχι στις 22 του μήνα, ενώ σημείωσε πως για την ασφάλιση των παικτών οι Κρητικοί θα κινηθούν μόνοι τους. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σέντρα του πρωταθλήματος της Football league στις 22 Οκτωβρίου: «Εμείς σαν ΟΦΗ θέλαμε το πρωτάθλημα να ξεκινήσει 7-8 Οκτωβρίου. Δεν μπορούσε να γίνει, καθώς δεν προλαβαίνει η Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού να εξετάσει τους φακέλους των ομάδων και δώσει άδειες. Αναγκαστικά ορίσαμε τη σέντρα στις 22 Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει 5 Οκτωβρίου».

Για το θέμα της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών: «Εμείς σαν ΟΦΗ, θα κινηθούμε μόνοι μας στο θέμα αυτό. Ηδη έχουμε κάνει συζητήσεις με εταιρεία που θα ασφαλίσει τους παίκτες μας. Δεν μας δεσμεύει καμία κεντρική συμφωνία. Ηταν μια δική μου απόφαση να προχωρήσουμε με αυτόν τον τρόπο και δεν αποκλείεται το δικό μας δρόμο να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες».

Για τα τηλεοπτικά: «Η Football league θα είναι και φέτος στην ΕΡΤ. Υπάρχει δεδομένη συμφωνία για την τηλεοπτική μετάδοση, ενός αγώνα το Σάββατο και ενός τη Δευτέρα. Συζητάμε για ένα ακόμη παιχνίδι».

Για την διαιτησία: «Ακούσαμε με προσοχή αυτά που μας είπε ο κ. Περέιρα και ο κ. Τριτσώνης εκ μέρους της ΚΕΔ. Εμείς σαν ΟΦΗ θέλουμε μια πιο αξιόπιστη διαιτησία, από το περσινό πρωτάθλημα, όπου διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα».

Για την κάλυψη των εξόδων διαιτησίας από την Football league: «Πράγματι, η Football league θα καλύψει τα έξοδα της διαιτησίας των αγώνων και αυτό θα ανακουφίσει λίγο τις ομάδες, που πλήρωναν μόνες τους».