
Συνεχίζεται το τριήμερο 30 Σεπτεμβρίου, 1 και 2 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα της Super League με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής. Μια αγωνιστική στην οποία η ΑΕΛ, εν μέσω των προβλημάτων με τα λεγόμενα του Αλέξη Κούγια ότι αποχωρεί, συν το γεγονός ότι αγωνιστικά δεν πείθει σε καμία περίπτωση υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο AEL FC ARENA με στόχο να προσπαθήσει για αυτό που τώρα φαντάζει δύσκολο, δηλαδή ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Δικέφαλο. Από την άλλη η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει τη νίκη στον θεσσαλικό κάμπο προκειμένου να παραμείνει κοντά στην κορυφή ή να ανέβει εκεί σε ενδεχόμενη απώλεια της ΑΕΚ.
Μια ΑΕΚ η οποία μετά τον μεγάλο θρίαμβο απέναντι στον Ολυμπιακό και την ανατροπή που πέτυχε, όταν από 0-2 επικράτησε με 3-2 ταξιδεύει στην Τρίπολη με στόχο ακόμα μια νίκη που θα της δώσει το δικαίωμα να παραμείνει στο +2 από τον ΠΑΟΚ ή να αυξήσει την διαφορά αν οι κυπελλούχοι Ελλάδος στραβοπατήσουν στη Λάρισα. Ο Αστέρας Τρίπολης που είναι ανεβασμένος επί ημερών Παντελίδη θα προσπαθήσει να συνεχίσει το καλό σερί του με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ένωση.
Με ενδιαφέρον αναμένεται και το παιχνίδι στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτό γιατί το "τριφύλλι" περνά τις δυσκολότερες μέρες της ιστορίας του και το αύριο του συλλόγου είναι γεμάτο ερωτηματικά. Όλα αυτά και ενώ απέναντι του θα βρεθεί μια πολύ καλή ομάδα ο ΠΑΣ Γιάννινα που θα επιδιώξει να πετύχει ότι και ο Λεβαδειακός και να φύγει από το "Απόστολος Νικολαΐδης" με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Την νίκη θέλει ο Ολυμπιακός ο οποίος αντιμετωπίζει στην έδρα του τον επικίνδυνο και αήττητο Ατρόμητο με την ομάδα του Τάκη Λεμονή να μην έχει κανένα περιθώριο για απώλειες μετά την ήττα στην Καλογρέζα από την ΑΕΚ και το -5 από το οποίο βρίσκεται από την κορυφή. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ατρόμητος έχει την πρόκληση να διατηρήσει το αήττητο και στο Φάληρο στον στόχο της ομάδας που είναι η είσοδος στα play-off.
Συνέχεια στις νίκες θέλει και ο Πανιώνιος ο οποίος αντιμετωπίζει στη Λαμία την ομώνυμη ομάδα η οποία θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της στην μεγάλη κατηγορία στην φυσική της έδρα την οποία στερήθηκε με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ θέλει να συνδυάσει το γεγονός αυτό με ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες που θέλουν τη νίκη και την παραμονή στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.
Ενδιαφέρον και στο παιχνίδι στα Περιβόλια με τον Πλατανιά να υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Χανιώτες και Κρητικοί προέρχονται από τις πρώτες τους νίκες, 1-0 στη Ριζούπολη ο Πλατανιάς, 2-0 τον Παναθηναϊκό ο Παναιτωλικός και το μεταξύ τους παιχνίδι παρουσιάζει ενδιαφέρον καθώς και οι δυο θα επιδιώξουν τη νίκη προκειμένου να ανέβουν και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα.
Τέλος στη Κέρκυρα η τοπική ομάδα που παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο με τον Αλέκο Βοσνιάδη θα επιδιώξει τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη η οποία προέρχεται από λευκή ισοπαλία στα Πηγάδια, όμως εκτός έδρας δείχνει καλύτερο πρόσωπο, ενώ στη Λιβαδειά ο Λεβαδειακός που έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα με 7 βαθμούς και με ισοπαλίες κόντρα σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης που ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ και έχει μόλις 2 βαθμούς από ισάριθμες ισοπαλίες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής:
Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου
16:00 Πλατανιάς - Παναιτωλικός
18:15 Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 ΑΕΛ - ΠΑΟΚ
Κυριακή 1 Οκτωβρίου
16:00 Ολυμπιακός - Ατρόμητος
18:15 Κέρκυρα - Ξάνθη
18:15 Λεβαδειακός - Απόλλων Σμύρνης
20:30 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ
Δευτέρα 2 Οκτωβρίου
19:30 Λαμία - Πανιώνιος
και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:
1. ΑΕΚ 13
2. Πανιώνιος 11
3. ΠΑΟΚ 11
4. Ολυμπιακός 8
5. Ατρόμητος 7
6. Λεβαδειακός 7
7. Ξάνθη 6
8. ΠΑΣ Γιάννινα 6
9. Πλατανιάς 6
10. Παναιτωλικός 5
11. Κέρκυρα 5
12. Λαμία 4
13. Παναθηναϊκός 3*
14. Αστέρας Τρίπολης 3
15. Απόλλων Σμύρνης 2
16. ΑΕΛ 2
* Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς