Βαθμολογία

Αποστολή Μικτών για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό Πειραιώς

Κλήση μικτής Νέων-Παίδων για τα φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες του ΟΣΦΠ. Παρακαλούνται οι κάτωθι ποδοσφαιριστές, να παρευρίσκονται το Σάββατο 30.09 στις 07.15 στο ύψος του ΜΙΚΕΛ στην Παλιά Εθνική οδό Λαρίσης-Αθηνών.

Οι αγώνες των Μικτών με τον ΟΣΦΠ, θα διεξαχθούν ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ στις 14.οο για τους Νέους και στις 15.30 για τους Παίδες, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Υπενθυμίζεται στους ποδοσφαιριστές να έχουν μαζί τους τις Υπεύθυνες Δηλώσεις των κηδεμόνων τους για να τις παραδώσουν στους προπονητές πριν την αναχώρησή τους για την Αθήνα, όπως επίσης ποδοσφαιρικά παπούτσια για πλαστικό γήπεδο και καλαμίδες.

Αποστολή Νέων με ΟΣΦΠ
Κοτλής,(Δήμητρα Γιάννουλης), Τσιμπόλης, Σκουλίδης, Γκούμας, Μπουρας, (ΑΕΛ), Δραγατσίκης (Ηρακλής Λάρισας), Μαντζώνης (Αμπελωνιακός), Φουρίκης (Παναγροτικός), Τσαρούχας, Γκατζιούρας (Νίκη Μιχαήλ), Βλαχάκης, Μπάγκας, Ντόκος, Κορτσάρι (Ατρόμητοι), Δρόσος, Γιαλανόπουλος (Φάρσαλα), Φωκαϊδης (Λαρισαίκός), Κραβαρίτης (Ελευθεραί), Αναγνώστου (Ανθούπολη).

Αποστολή Παιδων με ΟΣΦΠ
Μακρυγιάννης, Τσιούπρος, Πέτσουλας, Στάμος, Γκιάτα (ΑΕΛ), Κατσής (Αμπελωνιακός), Ζησούλης (Αργυροπούλι), Δελημήτρος, Μπαριώτας, Κατσάμπελας (Ατρόμητοι), Πασσιάς (Διογένης), Παπαδάκος, Μανωλόπουλος, Νατσίδης (Ηρακλής  Λάρισας), Παπαδόπουλος, Μητάκος, Μηλίγκας,(Ν.Πολιτεία), Παπαθανασίου (Νίκη-Μιχαήλ), Χριστακέας,(ΟΛΥΜΠΙΚ), Τσιγγάνης (Πελασγιώτιδα),
Καραγκιόζης (ΠΟΕ), Παπακωσταντίνου (Φαλανιακός).