Βαθμολογία

Ανανεώνουν με Σιαλμά τα Τρίκαλα!

Στο πλευρό του Δημήτρη Σιαλμά στέκεται η διοίκηση των Τρικάλων, που προχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (28/9) σε μια αξιέπαινη κίνηση ύστερα από τον πρόσφατο σοβαρό τραυματισμό του έμπειρου φορ.

Οι Θεσσαλοί, λοιπόν, αποφάσισαν να ανανεώσουν από τώρα το συμβόλαιο του άλλοτε επιθετικού της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, δείχνοντας έτσι την έμπρακτη συμπαράσταση προς το πρόσωπό του.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Tην απόφαση να ανανεώσει την συνεργασία με τον άτυχο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Δημήτρη Σιαλμά πήρε η διοίκηση. Με δήλωση του ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Ανδρέας Μπέκιος τόνισε τα εξής:

“Μετά από συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, κ. Δημήτρη Μπαταγιάννη αποφασίσαμε πως το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σαν άνθρωποι αλλά και σαν διοίκηση που σέβεται τους ποδοσφαιριστές της, είναι η ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Δημήτρη Σιαλμά.

Η ατυχία του Δημήτρη στην αναμέτρηση του κυπέλλου με την Σπάρτη, θα του στερήσει την μισή αγωνιστική περίοδο και η ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο τίθεται στην διάθεση του, όποτε ο ίδιος το θελήσει”».