Βαθμολογία

Είχε την ουσία το Κιλελέρ (PICS)

Με την αναμέτρηση Ελευθεραί – Κιλελέρ ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (28/9) η 2η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ. Οι φιλοξενούμενοι «πάτησαν γκάζι» στην επανάληψη και επικράτησαν με 0-2 (σκόρερ οι Βράκας – Τζιατζιάκης). Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη έκανε το δύο στα δύο και είναι στην κορυφή μαζί με τον Αμπελωνιακό.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη σε έναν καλό αγωνιστικό χώρο και σίγουρα με καιρό ιδανικό για μπάλα. Οι γηπεδούχοι του Βαγγέλη Κώτσιου δημιούργησαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και σίγουρα αν ήταν περισσότερο ουσιαστικοί θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει. Από την άλλη το Κιλελέρ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του στην επανάληψη και κατάφερε να πάρει στο φινάλε μια σημαντική για τη συνέχεια.

Το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος και οι φάσεις ήταν αρκετές. Οι ομάδες ουσιαστικά είχαν από ένα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι έδειξαν το καλό τους πρόσωπο στο πρώτο μέρος και οι φιλοξενούμενοι στην επανάληψη.

Δύο σουτ στο 25’ και 26’ με τον Γκόγκουρα να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο κίπερ. Στο 33’ ο Κουσιώρας για τους φιλοξενούμενους αυτή τη φορά έκανε ένα σουτ που πέρασε όμως ψηλά άουτ. Στο 45’ ο Γκόγκουρας πάλι έκανε ένα σουτ από πλεονεκτική θέση και με εξουδετερωμένο τον κίπερ του Κιλελέρ, με τον Παλάσκα να σώζει με το πόδι πάνω στη γραμμή σίγουρο γκολ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53’ ο Ζιόμπουρας έκανε τη σέντρα και ο Τζιατζιάκης δεν έβαλε καλά το πόδι του και έτσι το σουτ που έκανε μπλόκαρε ο κίπερ των γηπεδούχων. Στο 55’ ο Βράκας έκανε ένα πολύ καλό σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο Σαρακατσάνης και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα (0-1).

Στο 60’ κεφαλιά του Καββαδία για τους γηπεδούχους η μπάλα πάνω από την εστία. Επτά λεπτά μετά ο Τζιατζιάκης έκανε ένα ψηλοκρεμαστό σουτ η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Στο 69’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-2 με σουτ μέσα από την περιοχή, αφού προηγήθηκε αδράνεια των γηπεδούχων στην άμυνα. Τέλος στο 90’ ο Βράκας έκανε ένα καλό σουτ, όμως ο Σαρακατσάνης μπλόκαρε.

Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Μαυρουδής Α., Αετόπουλος, Τσιάμης, Γκόγκας (46’ Μαρουδής Γ.), Μέκρας Γ., Αθανασούλης, Ράχης (64’ Θεοδώρου), Κουρούκας (57’ Καββαδίας), Γκόγκουρας (77’ Γεωργολόπουλος), Ευστρατίου.

Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης, Δούρος (46’ Βράκας), Μουρατάϊ, Νεστορίδης, Παλάσκας, Παπαδημητρίου, Γουρνάρης, Κουσιώρας (86’ Μίχος), Τζιατζιάκης (88’ Κασσιός), Φαρμάκας (73’ Κολοβός), Ζιόμπουρας Απ.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Νίκζας, Νάκας.