Βαθμολογία

«Ταρακούνησε» την Α’ ΕΠΣΛ με την πρόσληψη Μπεριτζά ο Φαλανιακός!

Μία κίνηση που σίγουρα θα «ταράξει» τα ήρεμα νερά της Α’ ΕΠΣΛ έκανε την Τετάρτη (27/9) το βράδυ η ιστορική ομάδα του Φαλανιακού.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο σύλλογος μετά την λύση της συνεργασίας του με τον τεχνικό κ. Γιάννη Μιχαλέ προχώρησε άμεσα στην πρόσληψη του κ. Τάσου Μπεριτζά. Ο εν λόγω τεχνικός δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια σε επίπεδο Γ’ Εθνικής (Τρίκαλα, Τύρναβο, Τσαριτσάνη) και η εμπειρία του είναι πολύ μεγάλη. Είναι λάτρης της πειθαρχίας και της οργάνωσης.  

Ο Φαλανιακός θέλησε να ανεβάσει και άλλο το επίπεδό του και προχώρησε σε μια κίνηση που έχει στόχο να κρατήσει για χρόνια το συγκεκριμένο τεχνικό και να δημιουργήσει μια ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα πρωταγωνιστεί.

Η διοίκηση του Φαλανιακού δείχνει έμπρακτα πως σε δύσκολους οικονομικά καιρούς κάνει πράξη τα λόγια της και φέρνει στην ομάδα έναν τεχνικό με σημαντικό βιογραφικό που θα προσδώσει άλλο κύρος στο σύλλογο.

Ο κ. Μπεριτζάς θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη (28/9) την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα στις 17:00 και το προσεχές Σάββατο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Δαμάσι με την τοπική ομάδα.

Η ανακοίνωση του Φαλανιακού αναφέρει: «Ο Α.Σ. Φαλανιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καταξιωμένο τεχνικό Μπεριτζά Αναστάσιο. Έναν τεχνικό με εμπειρία σε επαγγελματικές κατηγορίες. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φαλανιακού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!».