Βαθμολογία

Φιλικό προς τιμήν του αδικοχαμένου Ζαχείλα

Αύριο Πέμπτη (28/9) στο στάδιο Αλκαζάρ θα διεξαχθεί ποδοσφαιρική φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στο σωματείο Μαρίνος Αντύπας και στο ΣΕΠ Ν. Λάρισας προς τιμή του αδικοχαμένου παίκτη του Μαρίνου Αντύπα Δημήτρη Ζαχείλα.

Το ΔΣ του συνδέσμου αποδέχτηκε την πρόσκληση απο το φιλικό σωματείο του Μαρίνου Αντύπα να αγωνιστεί για έναν νέο άνθρωπο που έφυγε άδικα τόσο νέος ενώ εξασκούσε το αγαπημένο του χόμπι. Με την ευκαιρία αυτή το ΔΣ του συνδέσμου μας αποφάσισε οτι θα στηθεί μια κάλπη στο γήπεδο και προαιρετικά όποιος θέλει μπορεί να ρίχνει μέσα όσα χρήματα θέλει έτσι ώστε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε την υγεία του μικρού Στέφανου που έχει ακόμα ιατρικη πορεία παρά τις πλαστικές χειρουργικές επεμβασεις που μέχρι πρότινος ο ΣΕΠ Ν. Λάρισας συντηρούσε μετά απο τα πετυχημένα τουρνουά του πρόσφατου παρελθόντος.

Παρακαλούνται οι κάτωθι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στο Αλκαζάρ στη Θύρα 3 την Πέμπτη 28/9 στις 16:15: Γκούλιος, Ματούλας, Πέρκας, Γαραζανάκης, Δούκας, Στεριόπουλος, Μπατραλέξης, Τασιούλας, Τασιούλης, Κόντης, Γκουσγκούνης, Ζάχος, Κυρίτσης, Κοκοτσίκας, Μπακαρτζής, Αγγελούλης, Σολωμός, Καλαμάς, Μπαϊράμης, Διαμαντάς, Ευαγγέλου, Αρβύθας, Αλεξούδης.