Βαθμολογία

Παπακώστας ο 23ος στον Ρήγα Φεραίο!

Και τυπικά παίκτης των Κυανόλευκων είναι από σήμερα ο 18χρονος αμυντικός χαφ Γιώργος Παπακώστας, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του συλλόγου. Στις προπονήσεις ακόμα ένας μέσος, ο Θοδωρής Σούγκαρης από τη Βέροια.

Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής βρισκότανε πέρυσι στην Αγία Παρασκευή και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ ενώ φέτος συμμετείχε στην προετοιμασία του Βόλος ΝΠΣ. Στο φιλικό του προηγούμενου Σαββάτου στον Αλμυρό, πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους Βελεστινιώτες αγωνιζόμενος για 35 λεπτά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παπακώστας αποτελεί τον 23ο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ του Ρήγα Φεραίου.

Αναλυτικά η σύντομη δήλωσή του στο «mousikovagoni.com»: «Είναι μεγάλη μου χαρά που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει θέσει ο σύλλογος».

Παράλληλα, η προετοιμασία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή με τη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, μπήκε πλέον στην τελική ευθεία. «Απών» από το τοπικό ντέρμπι θα είναι σίγουρα ο Κέβιν Χύσα λόγω στράτευσης.

Τέλος, στις προπονήσεις του Δημοτικού Σταδίου λαμβάνει μέρος ακόμα ένας νεαρός μέσος. Πρόκειται για το 18χρονο Θοδωρή Σούγκαρη από τη Βέροια ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας και θα φοιτά στο τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Βόλο. Οι άνθρωποι του Ρήγα Φεραίου είχανε καλές συστάσεις για τον ελπιδοφόρο παίκτη που έχει αγωνιστεί και στο Μακροχώρι. Τις επόμενες μέρες θα διαφανεί αν θα αποτελέσει μέλος τoυ ιστορικού συλλόγου ενόψει της πέμπτης διαδοχικής χρονιάς στη Γ’ Εθνική.