Βαθμολογία

Επιστροφή Φυντάνη στην ΑΕΛ

Τριγμούς στην ΑΕΛ έφερε η νέα κακή εμφάνιση της ομάδας στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο και η ήττα με κάτω τα χέρια (4-1). Ο Τζάκι Ματάισεν αποτελεί παρελθόν…

Για όλα αυτά και την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα θα μιλήσει την Τετάρτη (27/9) στις 18.00 ο Αλέξης Κούγιας. Παρεμπιπτόντως, με ανακοίνωσή της η Δευτέρα (25/9) η ΠΑΕ ενημέρωσε πως επιστρέφει στην ΑΕΛ ο Ηλίας Φυντάνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι βοηθός προπονητού αναλαμβάνει ο Ηλίας Φυντάνης στη θέση του Δημήτρη Σίτσα. Ο Ηλίας Φυντάνης θα προπονήσει την ΑΕΛ αύριο και, εφόσον μέχρι το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ δεν ανευρεθεί κατάλληλος Έλληνας προπονητής για την ΑΕΛ, θα κοουτσάρει την ομάδα στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Εφόσον προσληφθεί νέος προπονητής και επιθυμεί να διατηρήσει ως βοηθό του τον κ. Φυντάνη, θα παραμείνει και ως βοηθός του νέου προπονητού. Άλλως θα μεταπηδήσει στη θέση του τεχνικού διευθυντού με άμεσο συνεργάτη του τον Βασίλη Βάνη, ο οποίος παραμένει στη θέση του.

2. Την Τετάρτη 27/9/2017 και ώρα 18:00 ο κ. Αλέξης Κούγιας θα δώσει ανοικτή συνέντευξη τύπου σε όλους τους εκπροσώπους όλων των ΜΜΕ της Λάρισας, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που δεν έχουν τις τυπικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή τους στις συνεντεύξεις τύπου της Super League.

Για τη συμμετοχή των εκπροσώπων αρκεί απλή διαπίστευση. Η ανοικτή συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τύπου του AEL FC ARENA».