Βαθμολογία

Φιλικό 2-1 της Ερμιονίδας κόντρα στο Λουτράκι

Φιλική αναμέτρηση διεξήχθη χτες (24/9) στην Ερμιονίδα ανάμεσα στη τοπική ομάδα και το Λουτράκι, ένα φιλικό πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας των δυο ομάδων στην Γ' Εθνική.

Οι δυο ομάδες έδειξαν καλά στοιχεία με την Ερμιονίδα να προηγείται, το Λουτράκι να ισοφαρίζει, αλλά εν τέλει στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα ένα τέρμα για την τελική επικράτηση.

Η ομάδα της Ερμιόνης άνοιξε το σκορ στο 10' όταν από παράλληλη μπαλιά του Κασαπίδη η μπάλα έφτασε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Σαλταπίδας με πλασέ έκανε το 1-0. Η κορινθιακή ομάδα έφερε το ματς στα ίσια στο 26' όταν ο Μπιμπισίδης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε άθελα του στα δίχτυα για το 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 67' ο Τριμπόνιας ύστερα από ωραία προσπάθεια με τον Σχοινά.

Ερμιονίδα (Θανάσης Στάικος): Στεφανίδης, Κασαπίδης, Αδαμόπουλος, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσσές, Τριανταφύλλου, Παλαιοπάνος, Μαζιώτης, Αγγελόπουλος, Σαλταπίδας.

Έπαιξαν και οι: Μερτύρης, Βιρβίλης, Βασιλέρης, Χρήστου, Σχοινάς, Τριμπόνιας, Μεζίνι, Καραμήτος, Λαζάρου, Τρέσα, Μπόλας.

Λουτράκι (Σωκράτης Πέτρου): Διασσινός, Δ. Στασινόπουλος, Τσάκας, Τζορμπατζίδης, Ντερτιλής, Πετρίδης, Γούλας, Λ. Στασινόπουλος, Δαλκαφούκης, Σιώκος, Ζερβός.

Έπαιξαν και οι: Γεωργίου, Βοιδήλας, Ούγκρης, Κιούλος, Γκιζαριώτης, Τσώκος, Παππάς.