Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Δώσαμε μία πολύ καλή παράσταση»

Με αποθεωτικά λόγια μίλησε για την αξία του Σοτζαέι Μασούντ ο Μιχάλης Γρηγορίου, που σχολίασε και την γκρίνια των τελευταίων ημερών. Αναλυτικά όσα είπε: «Δώσαμε μία πολύ καλή παράσταση. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε και νομίζω ότι από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασιστικά στο ματς. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και μπορούσαμε από το πρώτο ημίχρονο να τελειώσουμε το παιχνίδι. Σχεδόν όλα πήγαν καλά σε αυτό το παιχνίδι. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και συγχαρητήρια στον κόσμο μας γιατί βοήθησε την ομάδα. Πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε το παιχνίδι με τη Λαμία τώρα. Είναι και αυτό πολύ σημαντικό. Μετά που υπάρχει διακοπή θα πρέπει να συνεχίσουμε με τα κομμάτια της προετοιμασίας μας. Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στο ματς με την Λαμία. Μετά το σημερινό ματς κοιτάμε με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, όπως αρμόζει στον σύλλογο μας».

Για την εικόνα της ομάδας: «Η χημεία που υπάρχει με τα παιδιά είναι εξαιρετική. Τους έχω εμπιστοσύνη και όταν δεν πάνε καλά τα πράγματα και όταν πάνε καλά. Μετά από τρεις μέτριες εμφανίσεις, που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει τα δύο ματς, είχα εμπιστοσύνη στα παιδιά».

Για το αν η εμφάνιση και η νίκη της ομάδας έβγαλε το άγχος της ομάδας, καθώς υπήρχε κάποια γκρίνια μετά το ματς με ΠΑΣ: «Σε προσωπικό επίπεδο δεν έχω άγχος, γιατί άγχος έχει εκείνος που δεν δουλεύει ή δεν ξέρει να δουλέψει σωστά. όσο και αν ακούγεται περίεργο, από τις 15 Ιουνίου που είμαι με τα παιδιά ξέρω τι υλικό έχω και ξέρω ότι έχουμε την ποιότητα και τα πάντα για να πάμε καλά. Η νίκη ήταν σημαντική για την ψυχολογία των παιδιών και για τον κόσμο. Έβγαλαν εγωισμό οι παίκτες. Ουδέν σχόλιο παρακάτω γι’ αυτό».

Για την πολύ καλή εικόνα της ομάδας, μετά τις τρεις ισοπαλίες: «Όσον αφορά το ματς με τον Παναιτωλικό το είχα τονίσει και τότε και ο Μασούντ. Τότε παίζαμε στις 4 το μεσημέρι, ήμασταν γηπεδούχοι και θέλαμε να κερδίσουμε. Δεν έχει εύκολα ενέργεια με τόση ζέστη, όταν θες να δημιουργήσεις. Στα Γιάννινα είχαμε καλή παρουσία, ειδικά μέχρι να δεχτούμε το γκολ, όπως προήλθε εκείνο το τέρμα. Ο ΠΑΣ είχε δείξει πως επιθετικά είναι καλή ομάδα. Εδώ με τον ΠΑΣ κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο και κακό δεύτερο. Και στα τρία ματς αν δεν ήμασταν άτυχοι, τουλάχιστον στα δύο παιχνίδια θα μπορούσαμε να έχουμε δύο νίκες».

Για την εξαιρετική εμφάνιση του Μασούντ, μετά από την κόκκινη κάρτα κιόλας που είχε πάρει στα Γιάννινα: «Μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και την αποβολή του Μασούντ έπρεπε και εγώ και οι πρόεδροι να δούμε το θέμα. Και ο κ. Ζαμάνης είχε κουβέντα μαζί του. Εγώ θα πω ότι είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μασούντ. Στην χώρα του τον έχουν σε ύψιστο βαθμό και για μένα θα πάει στο Μουντιάλ με την εθνική Ιράν. Είναι εξαιρετική προσωπικότητα, όχι μόνο παικτικά αλλά και σαν χαρακτήρας. Μέσα στα αποδυτήρια είναι κάτι παραπάνω από πατέρας των παικτών. Εχω χρόνια να δω τέτοιον παίκτη και άνθρωπο. Είχα συζήτηση μαζί του, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο, βγάλαμε ουσιαστικά συμπεράσματα για το πως πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά μας. Ο παίκτης θυσιάστηκε για την ομάδα έθεσε σε κίνδυνο την συμμετοχή του στο Μουντιάλ. Εγώ τον ευχαριστώ όπως όλοι στον Πανιώνιο για την απόφαση που πήρε. Τον αγαπάμε και του δείχνουμε εμπιστοσύνη. Μετά, λοιπόν, από αυτή την πολύωρη συζήτηση βγήκαν σημαντικά συμπεράσματα και δικαιώθηκα που περίμενα ότι θα έχει διαφορετικό πρόσωπο σήμερα».