Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Να τοποθετηθούν για το τι θα γίνει στην ομάδα»

Σαφώς επηρεασμένος παρουσιάστηκε στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος ενημέρωσε πως αποχωρεί. Έτσι οι περισσότεροι παίκτες το βράδυ του Σαββάτου (23/9) ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό με αποτέλεσμα η ομάδα τους να χάσει με 2-0 από τον Παναιτωλικό.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης στάθηκε κυρίως στα προβλήματα που υπάρχουν στους «πράσινους» και στο κλίμα αβεβαιότητας που επικρατεί και τόνισε ότι δεν θέλει να πει πολλά για το αγωνιστικό. Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό για τη νίκη. Τους πήγε καλά το παιχνίδι κυρίως στο πρώτο μέρος όμως μετά ήταν πολύ καλοί. Όσο και να προσπαθείς να κρατήσεις την ψυχραιμία στην ομάδα δεν είναι εύκολο όταν δυο μέρες πριν το παιχνίδι γίνονται όλα αυτά που έγιναν. Όσο και να θέλεις δεν μπορείς να μην επηρεαστείς και αυτό ήταν ξεκάθαρο. Διάθεση υπήρχε όμως δεν υπήρχε μυαλό.

Πρέπει να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα είτε έτσι είτε αλλιώς. Να ξέρουμε όλοι στην ομάδα τι θα γίνει αλλιώς δεν μπορεί να προχωρήσει η κατάσταση αυτή. Να βρεθεί γρήγορα μια λύση για να ξέρουμε τι θα γίνει. Αυτή η αβεβαιότητα είναι λογικό σε επαγγελματίες να επηρεάζει. Όταν δυο μέρες πριν το παιχνίδι ασχολούνται όλοι με το τι θα γίνει και διαβάζουν τι θα γίνει στην ομάδα δεν είναι εύκολο.

Πρέπει κάποιοι να πάρουν θέση και να τοποθετηθούν για το τι θα γίνει σε αυτή την ομάδα. Υπάρχουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, άνθρωποι που δουλεύουν. Οι συνθήκες στην ομάδα δεν είναι οι καλύτερες δυνατές. Ξαναλέω ότι ήταν ξεκάθαρο πως υπήρχε το σώμα μας, υπήρχε η διάθεση αλλά όχι το μυαλό για αυτό το παιχνίδι».

Για το τι είπε με τον Γιάννη Αλαφούζο στο τηλέφωνο: «Πρέπει σύντομα να γίνουν τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Δεν είναι εύκολο. Το μυαλό μας πρέπει να είναι εδώ».

Για το πως θα διαχειριστεί ο ίδιος την κατάσταση: «Πρέπει να υπάρχει ηρεμία, ξαφνικά ενώ είχαμε ανοδική πορεία».

Για την εικόνα εκτός έδρας: «Δεν θα ασχοληθώ με το αγωνιστικό τόσο. Όταν τα πράγματα είναι έτσι δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκολα».