Βαθμολογία

Τεννές: «Δεν είχαμε φρεσκάδα»

Η Λαμία ήταν κατώτερη των περιστάσεων το Σάββατο (23/9) στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 3-0 από τον Ατρόμητο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Μπάμπης Τεννές απέδωσε την ήττα στην έλλειψη φρεσκάδας ενώ σημείωσε ότι στο εξής η ομάδα του θα είναι αυτή που ήταν στα πρώτα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Φθιωτών στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι ένα άσχημο βράδυ για την ομάδα μας. Βγήκαμε στο γήπεδο, μόνο τα σώματά μας ήταν εκεί. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ καλύτερος και νίκησε δίκαια. Θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά μια κακή παρένθεση, αφού δεν έχουμε συνηθίσει έτσι. Χωρίς να ψάχνω δικαιολογίες, θεωρώ ότι μας έχουν επηρεάσει τα συνεχόμενα ταξίδια. Τελείωσε και συνεχίζουμε παρακάτω. Θεωρώ ότι από εδώ και πέρα θα βλέπουμε τη Λαμία, που είδαμε στα πρώτα ματς».

Για το αν είναι προσγείωση το σημερινό αποτέλεσμα: «Θεωρώ ότι δεν θα έχουμε τέτοια αποτελέσματα. Το έχω πει πολλές φορές ακόμα και μετά από νίκη, ότι η Λαμία θα παλέψει για να παραμείνει στην κατηγορία. Το έχω πει και στα αποδυτήρια και στους παίκτες. Στόχος είναι η καθιέρωση. Πρώτος και πολύ μεγάλος στόχος είναι η καθιέρωση».

Για το ότι η Λαμία ήταν αγνώριστη: «Πιστεύω ότι επηρέασε πάρα πολύ το ότι δεν είχαμε φρεσκάδα. Πηγαίναμε δεύτεροι στην μπάλα, χάσαμε όλες τις μονομαχίες. Νομίζω ότι είναι λόγω κούρασης. Παίζουν συνέχεια ίδιοι και ήταν λίγο αναμενόμενο. Ωστόσο, δεν περίμενα ότι το περίμενα σε τόσο μεγάλο βαθμό σήμερα».

Για το επόμενο παιχνίδι που θα είναι στην φυσική έδρα της ομάδας του: «Θεωρώ ότι ο κόσμος θα δώσει το “παρών” και θα μας βοηθήσει να φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Έχουμε δώσει μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών. Και όλα αυτά χωρίς να έχουμε την έδρα μας. Στα πρώτα 45 λεπτά δεν υπήρχαμε. Τέλειωσε και προχωράμε».

Σημειώνεται πως το «παρών» στις εξέδρες του γηπέδου έδωσαν και μέλη του Συνδέσμου Φιλάθλων Λαμίας ATHENS -3- CLUB. Μάλιστα, με ανακοίνωση τους ευχαρίστησαν την αθηναϊκή ΠΑΕ και τους φιλάθλους της για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Οι φίλαθλοι της Λαμίας που βρέθηκαν σήμερα στο Περιστέρι ευχαριστούν τους υπεύθυνους του Ατρομήτου και τους φιλάθλους του ... για τις διευκολύνσεις και την φιλοξενία που παρείχαν στο σημερινό  αγώνα».