Βαθμολογία

Το athleticlarissa στα γήπεδα (23-24/9)

Πανδαισία ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων το Σαββατοκύριακο 23-24 Σεπτεμβρίου για το λαρισινό ποδόσφαιρο και φυσικά το athleticlarissa.gr δεν θα μπορούσε να απέχει. ΑΕΛ, υποδομές ΑΕΛ, 2η αγωνιστική στην Α’ και Α1’ ΕΠΣΛ, καθώς και Κύπελλο στο νομό μας περιλαμβάνει το μενού.

Η κ-20 δίνει το τέταρτο παιχνίδι της με αντίπαλο τον Πανιώνιο στην Αθήνα, αναμέτρηση που θα λάβει χώρα το Σάββατο (23/9) στις 13:00 στο ανοικτό γήπεδο του δήμου Γλυφάδας. Όσον αφορά την κ-17 η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα, στο τρίτο της φετινό παιχνίδι, αγωνίζεται στο Αγρίνιο με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο αθλητικό κέντρο EMILEON την Κυριακή (24/9) με ώρα έναρξης στις 16:30. Οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες στους τρεις βαθμούς, μαζί επίσης με ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία.

Συνέχεια το Σάββατο το απόγευμα στις 17:00 με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής στην Α1' ΕΠΣΛ όπου το athleticlarissa.gr θα βρίσκεται σε δύο γήπεδα και τις αναμετρήσεις Αμπελωνιακός - Φιλοκτήτης Μελιβοίας, Μαυροβούνι - Αετός Μακρυχωρίου. Αναλύσεις των δύο αγώνων με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ. Φυσικά και τα πλήρη αποτελέσματα.

Την Κυριακή έχουμε Α’ ΕΠΣΛ και το athleticlarissa.gr θα δώσει το παρών στις αναμετρήσεις Λάρισα 2012 – Δαμασιακός, Αετός Αμυγδαλέας - Αστραπή Ν. Πολιτείας. Αναλύσεις των αγώνων με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ, όπως φυσικά όλα τα αποτελέσματα.

Τέλος από τη Νέα Σμύρνη η προσπάθεια της ΑΕΛ απέναντι στον Πανιώνιο, σέντρα στις 18:15, εκεί όπου θα υπάρχει λεπτομερή ανάλυση του αγώνα, δηλώσεις των δυο προπονητών και πρωταγωνιστών της αναμέτρησης καθώς και φωτογραφίες.

Μείνετε συντονισμένοι στο athleticlarissa.gr για την πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας....