Βαθμολογία

Αποσύρθηκε ο Παρασκευαΐδης

Την απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση έλαβε ο Γιώργος Παρασκευαΐδης, όπως γνωστοποίησε την Πέμπτη (21/9) με ανάρτησή του στο facebook. O 35χρονος αμυντικός ολοκλήρωσε την καριέρα του στη Νίκη Βόλου, στην οποία και παραμένει όμως, αναλαμβάνοντας χρέη προπονητή στην ακαδημία των «κυανόλευκων».

Ο Παρασκευαΐδης μέτρησε 346 συμμετοχές σε Σούπερ Λίγκα, Β' Εθνική, Γ' Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας, φορώντας επίσης τις φανέλες των ΑΕΚ, Πανιωνίου, Αθηναϊκού, Φωστήρα, Εθνικού Αστέρα, Λεβαδειακού, Κέρκυρας, Πανσερραϊκού και Σπάρτης.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του: «Ήρθε η ώρα και για μένα στην ηλικία των 35, να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Ευχαριστώ όλες τις ομάδες που αγωνίστηκα στην διαδρομή μου (ΑΕΚ, Πανιώνιος, Αθηναϊκός, Φωστήρας, Εθνικός Αστέρας, Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Πανσερραϊκός, Σπάρτη, Νίκη Βόλου).

Έχοντας την τύχη να έχω συνοδοιπόρους παιδιά όπως ο Γιώργος Σαββίδης, Δημήτρης Ιωάννου, Θανάσης Τσίγκας, Παναγιώτης Ζορμπάς, Δημήτρης Ανάκογλου, Βασίλης Καρατζάς και τόσους άλλους που ματώσαμε για όσα πετύχαμε, θα με συντροφεύουν για πάντα υπέροχες αναμνήσεις και ιστορίες.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην ομάδα της Κέρκυρας, στους ανθρώπους και στη διοίκησή της, που στάθηκαν σαν οικογένεια για μένα σε δύσκολες προσωπικές μου στιγμές. Θα θυμάμαι πάντα τα όσα υπέροχα έζησα στο νησί. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Νίκης που μου κάνουν την τιμή να με συμπεριλάβουν, ως προπονητή πια, στο όραμά τους για την δημιουργία μιας σπουδαίας ακαδημίας. Κλείνοντας, να ευχηθώ στους συναδέλφους μου, παλιούς και νεώτερους, καλό κουράγιο και δύναμη.

ΥΓ1. Ευχαριστώ τον κύριο Αλέκο Κοσκινά, τον γιατρό της ομάδας της Κέρκυρας, που υπήρξε ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ στο ποδόσφαιρο.

ΥΓ2. Ευχαριστώ όλους ανεξαιρέτως τους προπονητές που συνεργάστηκα.

ΥΓ3. #We nevergive up- We build our future».