Βαθμολογία

Τσόγιας: «Καλή πορεία και γρήγορη παραμονή»

Αποδυτήρια Καλλιθέας μετά την σπουδαία νίκη του Απόλλωνα Λάρισας, για το Κύπελλο Ελλάδος με σκορ 1-2! Μαζί ο coach κ. Σάκης Θεοδοσιάδης με τον μεγαλομέτοχο κ. Παναγιώτη Μαντζανα και τον "Χρυσό" Ultra υποστηρικτή κ. Νίκο Τσόγια

Την ομάδα της Καλλιθέας αντιμετώπισε σήμερα (21/9) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας στην πρεμιέρα των δυο ομάδων στο κύπελλο Ελλάδος.

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» και παρακολούθησε τις προσπάθειες της ομάδας του Σάκη Θεοδοσιάδη, ενώ δηλώσεις έκανε πριν την έναρξη της αναμέτρησης στην ιστοσελίδα μας ο «χρυσός» χορηγός της ομάδας Νικόλαος Τσόγιας.

Ο κ. Τσόγιας αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας που είναι καλή πορεία και η γρήγορη παραμονή στην Football League, τόνισε ότι δεν είναι καλό για τις ομάδες να μην γνωρίζουν το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, αλλά όπως είπε το πιθανότερο είναι στις αρχές Οκτωβρίου.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Τσόγια:

Σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας τόσο στο κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα ανέφερε:

«Στόχος μας σήμερα είναι η νίκη να ξεκινήσουμε με το δεξί την καινούρια χρονιά, για το πρωτάθλημα της Football League μια καλή πορεία και να έρθει γρήγορα η σωτηρία της ομάδας, να μην κινδυνέψουμε δηλαδή να πέσουμε στη Γ' Εθνική».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League δήλωσε:

«Εντάξει δεν είναι και ότι καλύτερο αυτό το πράγμα, εμείς περιμένουμε. Έχουμε κάνει προετοιμασία, ακούγεται να ξεκινήσουμε αρχές Οκτώβρη θα δείξει...».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ