Βαθμολογία

ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ! Μεγάλο «διπλό» στην Καλλιθέα (1-2)

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Απόλλων Λάρισας στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του νομού μας επικράτησε με σκορ 1-2 της Καλλιθέας στην Αθήνα και έδειξε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο. Τα γκολ για τους νικητές σημείωσε ο Σαχινίδης (πεν. 14’, 63’),

Το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη κυριάρχησε στην επανάληψη παίζοντας ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου και δίκαια έφτασε στη νίκη. Η Καλλιθέα παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου και δεν μπόρεσε να δει στα μάτια τον Απόλλωνα Λάρισας που ήταν πολύ καλός.

Η ομάδα της Λάρισας πραγματικά άφησε υποσχέσεις και κατάφερε να πάρει δίκαια το χειροκρότημα. Αναπτυσσόταν πολύ ωραία και έφτανε με ευκολία στην αντίπαλη εστία. Ενός λεπτού σιγή είχαμε στη μνήμη του πρώην γενικού αρχηγού της Καλλιθέας, Χαράλαμπου Κερκύρα.

Το φιλμ του αγώνα

2': Δοκάρι για την Καλλιθέα! Ο Ταλέντο ελίσσεται εκτός περιοχής και σουτάρει χαμηλά στο αριστερό δοκάρι!

8': Εκτέλεση κόρνερ από δεξιά με τον Ταμπάκη να γυρίζει στον Σεζάι και εκείνος σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα (1-0). Όλα ξεκίνησαν από ασταθή επέμβαση του Φιρινίδη στο συρτό σουτ του Συριόπουλου.

9': Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα Λάρισας με τον Βουτσιά να σουτάρει άουτ.

10': Αριστερό βολέ του Ταλέντο προσκρούει στους αμυντικούς και καταλήγει σε κόρνερ από αριστερά όπως επιτίθεται η Καλλιθέα. Δεν αποφέρει αποτέλεσμα η εκτέλεση από αριστερά.

13': Γυριστό του Χοτζάλι, άουτ.

14': Ο Σεζάι πηγαίνει άτσαλα σε μαρκάρισμα στον Σαχινίδη. Ο Σαχινίδης εκτελεί το πέναλτι στη δεξιά γωνία του Κουτογλίδη (1-1).

20': Ευκαιρία για τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Καρακατσάνης παίρνει την κεφαλιά, άουτ μετά από σέντρα του Συριόπουλου!

28': Εξαιρετική επέμβαση του Ντιακιτέ σε επικίνδυνο γύρισμα του Βουτσιά από δεξιά.

45+1': Ο Συριόπουλος εκτελεί φάουλ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

46': Δυνατό σουτ του Σουλίδη εκτός περιοχής, άουτ.

53': Στρώσιμο του Ταλέντο από δεξιά στον Νίγγο που σουτάρει άουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

58': Δυνατό σουτ του Λαμπρόπουλου άουτ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων από δεξιά.

63': Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους! Ο Σουλίδης εκτελεί φάουλ από δεξιά και ο Σαρακατσάνης αστοχεί με κεφαλιά.

62': Καταλυτική επέμβαση του Ανδρέου σε επικίνδυνη επίθεση της Καλλιθέας.

63': Υπέροχη σέντρα του Κουρτσεσιώτη και ο Σαχινίδης με εντυπωσιακή κεφαλιά-ψαράκι στέλνει τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Κουτογλίδη (1-2).

66': Εκτέλεση φάουλ του Ταλέντο από θέση πλάγια και δεξιά μερικά μέτρα έξω από την περιοχή περνά άουτ η μπάλα.

74': Μακρινή εκτέλεση φάουλ από τον Λαμπρόπουλο καταλήγει άουτ.

78': Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα! Ο Καρακατσάνης πλασάρει άουτ στην έξοδο του Κουτογλίδη.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μαρσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Ντιαγκιτέ (79’ Φερέιρα), Κατσικάς, Συριόπουλος, Καντέ, Mίγγος (79’ Μπιμάι), Χοτζάλι, Σεζάι, Ντε Ολιβέιρα, Τουρούκης (70’ Μάκο), Ταμπάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου, Χατζής, Λαμπρόπουλος (83’ Μίλιτς), Σουλίδης (71’ Αγρόδημος), Σαχινίδης, Σαρακατσάνης, Βουτσιάς (62’ Μαυρίας).

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής) Βοηθοί: Μήταρης (Ανατολικής Αττικής), Κάλλης (Ανατολικής Αττικής) 4ος: Δημητρόπουλος (Δυτικής Αττικής).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ