Βαθμολογία

Η επόμενη μέρα στην ΑΕΛ

Παρελθόν αποτελεί από το μυαλό όλων στην ΑΕΛ το παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και η ήττα με 2-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Οι «βυσσινί» αφήνουν πίσω τους το κύπελλο, με το οποίο θα ξανασχοληθούν όταν έρθει η ώρα, με το μυαλό να στρέφεται πλέον στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Για το λόγο αυτό η ΑΕΛ παρέμεινε στην Αθήνα και θα μείνει μέχρι την Κυριακή (24/9) και το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες και θα αναχωρήσει για τη Λάρισα μετά το παιχνίδι αυτό.

Οι «βυσσινί» θα προπονηθούν τις μέρες αυτές στην Ελευσίνα, εκεί που είναι και το κατάλυμα της ομάδας τις μέρες παραμονής της στην πρωτεύουσα. Στη σημερινή (21/9) προπόνηση που έγινε πρωί, όπως πρωί θα είναι όλες, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ναζλίδης και ο Λαγός οι οποίοι όμως θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον Ιστορικό. Στη Λάρισα επέστρεψαν οι νεαροί Δερμιτζάκης και Μακρής, ενώ θυμίζουμε ότι τιμωρημένος είναι ο Αγκάνοβιτς και τραυματίας ο Γκόλιας.

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας είναι πολύ καλό και άπαντες δηλώνουν αισιόδοξοι για την συνέχεια και το ματς με τον Πανιώνιο ο οποίος θα αγωνιστεί σήμερα (21/9) με τα Γιάννινα, άρα θα έχει και μια μέρα λιγότερης ξεκούρασης.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ