Βαθμολογία

Το athleticlarissa.gr στη μικτή ζώνη

Στη μικτή ζώνη του γηπέδου της Λεωφόρου βρέθηκε το athleticlarissa.gr μετά την λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τον Παναθηναϊκό για την 1η αγωνιστική του 8ου ομίλου του κυπέλλου Ελλάδος.

Δηλώσεις έκαναν από πλευράς παικτών ο Γιώργος Κούσας, που έκανε και το ντεμπούτο του με την ΑΕΛ, πηγαίνοντας εξαιρετικά, αλλά και ο Βασίλης Ρέντζας, ενώ ευγενικά αρνήθηκε, δεσμευόμενος για άλλη φορά, ο τεχνικός διευθυντής των «βυσσινί» Βασίλης Βάνης.

Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Κούσας ανέφερε ότι είναι τιμή για τον ίδιο να βρίσκεται στην ΑΕΛ, την οποία χαρακτήρισε μια πολύ καλή και μεγάλη ομάδα, ενώ τόνισε ότι οι «βυσσινί» θα πάνε πολύ καλύτερα στη συνέχεια και ότι θα προσπαθήσει και ο ίδιος πάρα πολύ για αυτό.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του 35χρονου άσου:

«Το γεγονός ότι χάσαμε δεν ήταν ότι το καλύτερο και εγώ πρώτη φορά αγωνίστηκα με την ομάδα, χάρηκα πάρα πολύ που έπαιξα είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι στην ΑΕΛ, είναι πολύ καλή ομάδα και μια μεγάλη ομάδα θέλω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ θα προσπαθήσω πάρα πολύ. Αυτό που έχω να πω είναι ότι η ομάδα θα βελτιωθεί και πρέπει να βελτιωθεί και θέλω να πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα στη συνέχεια να μας βοηθήσει και ο κόσμος γιατί το αξίζει και εκείνος και να τους βοηθήσουμε και εμείς με την προσπάθεια που θα κάνουμε για να πάμε καλύτερα».

Όσον αφορά το Βασίλη Ρέντζα στάθηκε στα δυο εύκολα, όπως τα χαρακτήρισε, γκολ που δέχτηκε η ΑΕΛ, ωστόσο χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός ότι έγιναν ευκαιρίες. Βέβαια όπως είπε αυτό δεν κάνει καλό στην ομάδα γιατί δεν πήρε τη νίκη, όμως έδωσε το σύνθημα για να έχει καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια η ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Λαρισαίου αμυντικού:

«Πιστεύω ότι δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, δεχτήκαμε δυο εύκολα γκολ παρόλα αυτά κρατήσαμε την μπάλα δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες δεν πετύχαμε το γκολ, συνεχίζουμε. Από την στιγμή που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε είναι σημαντικό που κάναμε κάποιες ευκαιρίες, αυτό βέβαια δεν κάνει καλό σε μας γιατί σε ακόμα ένα παιχνίδι δεν πήραμε τη νίκη. Παρόλα αυτά πρέπει να συνεχίσουμε γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα και πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ