Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας για το ματς με Καλλιθέα

Με προπόνηση στο γήπεδο Φιλιππούπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ενόψει του αυριανού αγώνα Κυπέλλου στην Αθήνα, με την Καλλιθέα (21/09, 18.15 Cosmote sport 3).

Η ομάδα του Απόλλωνα επιστρέφει στον θεσμό, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός κ. Σάκης Θεοδοσιάδης μετά το πέρας της προπόνησης που έγινε στο γήπεδο Φιλιππούπολης το πρωί, της Τετάρτης (20/09) επέλεξε τους δεκαεννιά πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές, που θα έχει κοντά του στο "Ελ Πάσο", για την μονομαχία με την αθηναϊκή ομάδα.

Η αποστολή του λαρισινού συγκροτήματος αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Φιρινίδη (Τ), Κραβαρίτη (Τ), Σάββα, Κουρτεσιώτη, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρία, Χατζή, Αγρόδημο, Σουλίδη, Λαμπρόπουλο, Τσιλούλη, Βουτσιά, Μαυριά, Τζάνη, Σαχινίδη, Μίλιτς, Καρακατσάνη.

Λόγω ότι στους αγώνες Κυπέλλου κάθε ομάδα δηλώνει υποχρεωτικά στη δεκαοχτάδα, τουλάχιστον 2 παίκτες γεννημένους απο το 1998 και μετά, στην αποστολή του Απόλλωνα συμπεριλήφθησαν και οι νεαροί Πρατσίλας και Τσιάτας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (20/09) η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας αναχώρησε για την Αθήνα, όπου και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Ελευσίνας, ενόψει του αυριανού αγώνα.

Την προσπάθεια του Απόλλωνα αναμένεται να παρακολουθήσουν και Λαρισαίοι που διαμένουν μόνιμα στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, πέραν των φιλάθλων από την Λάρισα που μεμονωμένα θα βρεθούν στο "Ελ Πάσο".

Όσοι παίκτες έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν την Πέμπτη (21/09) το απόγευμα στις 4 η ώρα με την ομάδα Κ-19 του συλλόγου, υπό την επίβλεψη του κ. Κώστα Κολομητρούση.