Βαθμολογία

Κλείνει Μακρή η ΑΕ Καραϊσκάκης

Στην τελική ευθεία για μια σημαντική μεταγραφική κίνηση μπαίνει η ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Μακρή, ώστε να ενισχυθεί στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η αρτινή ομάδα τις τελευταίες μέρες, μετά και την άνοδο της στη Football League, «φορτσάρει» για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι και αυτή τη στιγμή βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 32χρονο κεντρικό χαφ.

Ο Μακρής ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια ο Αγροτικός Αστέρας (Γ’ – 26 συμμ., 2 γκολ), ο Πιερικός (Γ’ – 54 συμμ., 8 γκολ) και ο Ολυμπιακός Βόλου (Γ’ – 27 συμμ., 4 γκολ). Το 2008 μετακόμισε στον Πιερικό (68 συμμ., 9 γκολ) και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής για να πάρει το 2010 «προαγωγή» στο πρωτάθλημα της Superleague όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Κέρκυρας (31 συμμ., 1 γκολ), του Ατρόμητου (8 συμμ.), του ΟΦΗ (77 συμμ., 9 γκολ) και του Ηρακλή (8 συμμ.), με ένα μικρό διάλειμμα στην Κύπρο και την Ανόρθωση (13 συμμ.).

Τον Γενάρη του ’16 μετακόμισε στην Ιταλιά και στην Πίζα του Γκατούζο (τον γνώριζε από τη θητεία του στον ΟΦΗ), όπου αγωνιζόταν στη Serie C, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στη Serie B, πραγματοποιώντας 10 εμφανίσεις (1 γκολ). Πέρυσι, λόγω κόντρας που είχε ξεσπάσει στην ιταλική ομάδα, ανάμεσα στην πρώην και τη νυν διοίκηση, τέθηκε στο περιθώριο και τελικά κατάφερε να αποδεσμευτεί τον Ιανουάριο. Πολλές ομάδες της Superleague ενδιαφέρθηκαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, όμως δεν βρήκε αυτό που ζητούσε, με αποτέλεσμα το τελευταίο εξάμηνο να παραμείνει άνεργος. Τώρα βρίσκεται ένα βήμα από την ΑΕ Καραϊσκάκης και αναμένεται στην Άρτα για το τελικό στάδιο της μεταγραφής.

πηγή: artagoal.gr