Βαθμολογία

«Χρυσός» χορηγός η AUTO TSOGIAS

Μια πολύ ευχάριστη στιγμή για την οικογένεια του athleticlarissa.gr η οποία ήρθε σε συμφωνία με μια πολύ σημαντική επιχείρηση της πόλης.

Η διοίκηση του site είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της, ως χορηγό της ιστοσελίδας, για έναν χρόνο με την AUTO TSOGIAS ιδιοκτησίας του κ. Νικόλαου Τσόγια.

Μια επιχείρηση διαρκώς αναπτυσσόμενη με πάνω από 250 εγγυημένα αυτοκίνητα και με τρία καταστήματα στην Λάρισα, στις σιδηροδρομικές γραμμές της οδού Βόλου.

Η εταιρία AUTO TSOGIAS βρίσκεται στην οδό Κορίνθου 1 στην Λάρισα (δίπλα στις γραμμές της οδού Βόλου) και δραστηριοποιείται στον χώρο της αγοράς και πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Ύστερα από εμπειρία 45 ετών στον χώρο, επικεντρώνει τις προσπαθειές της στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών με συνέπεια και στόχο να παρέχει στο κόσμο τα καλύτερα αυτοκίνητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Μια τεράστια γκάμα 250 αυτοκινήτων που αποτελείται απο μοντέλα όλων των κατηγοριών, περιμένει το κόσμο στους 3 εκθεσιακούς χώρους της για να καλύψει όλες τις ανάγκες. Όλα τα αυτοκίνητά της εταιρείας έχουνε περάσει λεπτομερή τεχνικό έλεγχο και έλεγχο φανοποιίας, διαθέτουν βιβλία συντήρησης ελληνικής αντιπροσωπείας και καλύπτονται με ενός έτους εγγύηση.

Τα αυστηρά κριτήρια αγοράς των αυτοκινήτων, επιτρέπουν να δέχεται η επιχείρηση τεχνικό έλεγχο σε συνεργείο της επιλογής του κάθε πελάτη. Διαθέτει εναλλακτικές επιλογές για την χρηματοδότηση του αυτοκινήτου και γρήγορες διαδικασίες διεκπαιρέωσης. Τώρα και μέσω του διαδικτύου τα μοντέλα που βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στις εκθέσεις.