Βαθμολογία

Χαλάρωμα και στο βάθος Παναθηναϊκός για την ΑΕΛ

Να αφήσουν πίσω τους την κακή εμφάνιση και την ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο AEL FC ARENA θέλουν στην ΑΕΛ και σίγουρα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις να ...τρέχουν δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς.

Πλέον άπαντες στρέφουν το βλέμμα τους στη δύσκολη συνέχεια και το παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (20/9) στη Λεωφόρο για την 1η αγωνιστική των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Οι «βυσσινί» έκαναν χαλάρωμα σήμερα (18/9) το πρωί στα Δένδρα, ενώ αύριο η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί και εν συνεχεία θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι απέναντι στο «τριφύλλι», αλλά και εκείνη απέναντι στον Πανιώνιο καθώς είναι το επόμενο, για το πρωτάθλημα, παιχνίδι επίσης στην Αθήνα. Για τον λόγο αυτό η ομάδα της ΑΕΛ θα παραμείνει στην πρωτεύουσα και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της Δυτικής Αττικής για το διάστημα παραμονής της στην Αθήνα.

Όσον αφορά τις απουσίες σίγουρα απών από το παιχνίδι τόσο στη Λεωφόρο, όσο και στη Νέα Σμύρνη θα είναι ο τιμωρημένος Αντνάν Αγκάνοβιτς, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε τις επόμενες ώρες να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τους Νίκο Γκόλια, Τάσο Λαγό και Άντονι Φατιόν και το αν θα είναι ή όχι στην διάθεση του Τζάκι Ματάισεν για τις δυο αυτές αναμετρήσεις.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ