Βαθμολογία

Τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός - ΑΕΛ

Στην κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα (18/9) το πρωί τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ΑΕΛ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την Τετάρτη (20/9 20:30) στην πρεμιέρα των δυο ομάδων στο κύπελλο Ελλάδος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την προσεχή Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου (20:30) την ΑΕΛ στο πλαίσιο της διεξαγωγής της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Δευτέρα 18/9 στις 10:30 και θα πραγματοποιείται ηλεκτρονικά, μέσω viva.gr. και από τα εκδοτήρια του γηπέδου που θα λειτουργούν 9:30 έως 17:30 σήμερα και αύριο και 10:30 ως την έναρξη του αγώνα την Τετάρτη. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 € σε όλες τις θύρες του γηπέδου, πλην της θύρας 10 (15 €) και της θύρας 3 (20 €).

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, εφόσον  - για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά - δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.