Βαθμολογία

ΑΕΛ: «Ο Σπανός έχει ασθενή μνήμη…»

Με ανακοίνωσή τους, οι «βυσσινί» εξαπέλυσαν βολές κατά του ιδιοκτήτη του Ατρομήτου για τα όσα είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης των δύο ομάδων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έχει ασθενή μνήμη, ενώ υπενθυμίζει μέσω αυτής ορισμένες διαιτητικές αποφάσεις από τις περσινές αναμετρήσεις μεταξύ Λάρισας και Ατρομήτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Δεν αντιλαμβανόμαστε τον εκνευρισμό του κ. Σπανού και ακόμη ψάχνουμε να βρούμε τα πέναλτι που δεν δόθηκαν και σε ποιές φάσεις αδικήθηκε ο Ατρόμητος.

Πολύ περισσότερο είναι πέναλτι αυτό που γίνεται στον Φατιόν παρά οποιοδήποτε άλλο που ζητάει ο Ατρόμητος. Λυπούμαστε που ο κ. Σπανός έχει ασθενή μνήμη. Θυμόμαστε πέρυσι πως χάσαμε το παιχνίδι στη Λάρισα, όταν ο Τόνσο πήρε τη μπάλα με το χέρι κι έβαλε το μοναδικό γκολ στην καριέρα του στην Super League ο Λημνιός κι επίσης θυμόμαστε το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ντέλετιτς στον αγώνα του δευτέρου γύρου, που ο Ατρόμητος έπαιξε με λύσσα για να υποβιβαστούμε.

Δεν θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη συνέχεια, αλλά μας ενοχλούν οι ακραίες συμπεριφορές, ειδικά λόγω της εξαίρετης φιλοξενίας που παρέχουμε σε όλες τις ομάδες και ίσως αυτό να εκλαμβάνεται ως αδυναμία κι έχουμε συμπεριφορές μέσα στο γήπεδο μας σαν αυτή του Αγγελόπουλου, που οδήγησε στην αποβολή του και σαν αυτή του κ. Σπανού με τις δηλώσεις του».