Βαθμολογία

Σπανός: «Σήμερα μας έκλεψαν δύο πόντους»

Κάθε λόγο για να διαμαρτύρεται έχει ο Ατρόμητος μετά το παιχνίδι της Κυριακής (17/9) με την ΑΕΛ με τον Μάνταλο να τα κάνει... μαντάρα και το μεγαλύτερο λάθος του να είναι το γκολ του Ρισβάνη στο 85', το οποίο δεν μέτρησε.

Ο Γιώργος Σπανός μετά τη λήξη του αγώνα ήταν έξαλλος με όσα είχε αντικρίσει και έκανε δηλώσεις στη NOVA. Σε αυτές μίλησε για κλοπή και τόνισε ότι δεν δόθηκε και ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο πάνω στον Ρισβάνη. Αναλυτικά όσα είπε:

«Λυπάμαι γιατί πίστευα πως έχουν αλλάξει τα πράγματα στον τομέα της διαιτησίας, αλλά δυστυχώς σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας κατάφωρης αλλοίωσης αποτελέσματος από τη διαιτητική τριάδα, σε ένα παιχνίδι που δεν μας δόθηκε πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο πάνω στον Ρισβάνη και μας ακυρώθηκε κανονικό γκολ στο τέλος. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τα υπόλοιπα θα τα πούμε εκεί που πρέπει».​

Για το ποιες θα είναι οι κινήσεις του Ατρομήτου: «Αυτή τη στιγμή είμαστε εν θερμώ, θα μιλήσουμε στην ΚΕΔ και σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για τους διαιτητές. Δυστυχώς υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος από έναν διαιτητή που έχει εμπειρία. Ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη ομάδα σε όλο το παιχνίδι και με 11 και με 10 παίκτες, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε μια διαιτησία που έπαιξε 50-50».

Για το αν ο Ατρόμητος δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του ο Σπανός είπε: «Ο Ατρόμητος είναι μια καινούρια ομάδα με 14 παίκτες, παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Από εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι οι φορείς να κάνουν τη δουλειά τους και να παίρνουν οι ομάδες μέσα στο γήπεδο. Σήμερα η διαιτητική τριάδα έκλεψε δύο πόντους από τον Ατρόμητο».