Βαθμολογία

Έδειξε τα… «δόντια» του το Κιλελέρ (PICS)

Ξεκίνημα με ευρεία νίκη για το Κιλελέρ κόντρα στην Αναγέννηση Καλοχωρίου την Κυριακή (17/9) με σκορ 5-0 στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το Κιλελέρ που από την αρχή του παιχνιδιού κυκλοφορούσε πολύ καλύτερα την μπάλα με αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Το Καλοχώρι με μια πολύ νεανική ομάδα προσπαθούσε και το κατάφερε αυτό με επιτυχία μέχρι το 29’ όπου μπήκε το πρώτο γκολ για τους γηπεδούχους.

Το Κιλελέρ έδειξε πως είναι μια πολύ συμπαγής και έτοιμη ομάδα για να κάνει το βήμα παραπάνω. Διαθέτει πολύ πλούσιο ρόστερ με έμπειρους παίκτες και έναν πολύ αξιόλογο προπονητή τον κ. Δημήτρη Δανιλούλη.

Αξιοπρόσεκτη και η προσπάθεια του Καλοχωρίου και ιδιαίτερα του προπονητή κ. Αποστόλη Έξαρχου που προσπαθεί να βάλει τις βάσεις για κάτι καλό στο μέλλον. Σε εξαιρετική κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος όπως και τα αποδυτήρια όπου έγιναν βελτιωτικές εργασίες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η πρώτη φάση σημειώθηκε στο 20’ όταν ο Τζατζάκης βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 25’ το σουτ του Κουσιώρα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Τζατζάκη πέρασε λίγο άουτ, στο 30’ ο Παπαδημητρίου έκανε τη σέντρα, όμως ο Παπαναστασίου αρνήθηκε το πολύ κοντινό σουτ του Τζατζάκη.

Το 1-0 σημειώθηκε στο 29’ όταν το πρώτο σουτ έκανε ο Κουσιώρας, ασταθής απόκρουση και στην επαναφορά ο Βράκας έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά μετά ο Κουσιώρας έβγαλε τη σέντρα και ο Τζατζάκης που βρέθηκε τετ α τετ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το 3-0 έκανε ο Κουσιώρας στο 43’ ύστερα από την σέντρα του Τζατζάκη όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και στο 65’ ο Κουσιώρας ξέφυγε από την άμυνα, έβγαλε τη σέντρα για τον Βράκα, αυτός έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στα σώματα αμυντικών και ο Τζατζάκης με νέο σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-0.

«Έγλυψε» το δεξί κάθετο δοκάρι η κεφαλιά του Νεστορίδη, στη σέντρα που του έβγαλε ο Κασσιός. Στο 73’ ο Βράκας με ωραίο σουτ έκανε το τελικό 5-0.

Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένος Κ., Γουρνάρης, Μουρατάϊ, Νεστορίδης (68’ Ζιόμπουρας Αθ.) Παλάσκας, Κολοβός, Βράκας, Κουσιώρας (70’ Κοκότσικας), Ζιόμπουρας Απ. (46’ Κασσιός), Παπαδημητρίου (72’ Τζιουρτζιουκλής), Τζατζάκης.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Αποστόλης Έξαρχος): Παπαναστασίου, Στραβέλας, Μπαλοδήμος, Μπράτσια (20’ λ.τ. Έξαρχος Θ.), Τσιρώνης Γ., Τσιρώνης Α., Δεσπόπουλος (30’ λ.τ. Τόπης), Λούγκος, Λίταινας, Νούσιος, Βουλάγκας (50’ Ζιώγας).

Διαιτητική τριπλέτα: Καρακώστας, Καραμπούλας, Ακρίβος.