Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Μελισσοχώρι και Ελευθεραί (PICS)

Ένα ωραίο παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (17/9) στο γήπεδο του Μελισσοχωρίου ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και το Ελευθεραί. Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό (1-1) στην πρεμιέρα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση είχε καλό ρυθμό και σίγουρα όσοι βρέθηκαν στο ματς ανταμείφθηκαν. Οι δύο ομάδες σίγουρα δεν είναι ακόμη έτοιμες παρόλα αυτά έγινε καλή προσπάθεια και από τις δύο ομάδες.

Σε πολύ καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος με την θερμοκρασία να είναι και σήμερα σε υψηλά επίπεδα, όμως το αεράκι που υπήρχε βοήθησε κάπως τους παίκτες των δυο ομάδων σε σχέση με τις χθεσινές (16/9) καιρικές συνθήκες. Παρόλα αυτά και στο σημερινό παιχνίδι ο ρέφερι της αναμέτρησης Κορέστης διέκοψε στα μισά του πρώτου μέρους για να δροσιστούν οι παίκτες των δυο ομάδων.

Αγωνιστικά ένα πρώτο ημίχρονο το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τον Αστέρα Μελισσοχωρίου να μπαίνει καλύτερα στο ματς να έχει την κατοχή μέχρι το 20', να έχει τέσσερις ευκαιρίες να σκοράρει, απέναντι στο Ελευθεραί που ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το πρώτο εικοσάλεπτο και θα μπορούσε και εκείνο να σκοράρει στις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Μόλις στο 2' η πρώτη καλή στιγμή όταν το πλασέ του Χατζή Κ. κατέληξε λίγο άουτ, ενώ στο 8' ο Νούσιας έκανε την κεφαλιά μέσα από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει επίσης άουτ. Με την συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ για να διώξει ασταθώς ο Σαρακατσάνης, ενώ στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ.

Ένα λεπτό πριν το εικοσάλεπτο ο Λιάγκας μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ, για να χάσει στη συνέχεια δυο ευκαιρίες το Ελευθεραί. Αρχικά στο 23' το σουτ του Κουρούκα, ο Κούτσης έδιωξε την μπάλα με τα πόδια, ενώ στο 35' ο Κουρούκας από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Νούσια με πολύ ωραίο πλασέ. Στο 71’ ψηλοκρεμαστό σουτ του Καββαδία πέρασε άουτ σε μια μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Δύο λεπτά μετά έγινε το 1-1 από το νεαρό Ράχη με ωραίο τελείωμα. Τελευταία φάση στο 76’ όταν ο Νούσιας σε κενό τέρμα δεν κατάφερε να σκοράρει.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κούτσης, Βαλώζος, Γουργιώτης, Καραπέτσας, Αβδουλάς, Χατζής Γ. (74’ Κυριάκος), Χαρούλης, Λιάγκας (65’ Βουτυρίτσας), Χατζής Κ. (89’ Μπιρόλ), Νούσιας, Δημόπουλος (46΄Βογιατζής).

Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Σαρακατσάνης, Μαυρουδής Α., Αετόπουλος (67’ Ράχης), Ντελόπουλος (85’ Ρουμελιώτης), Μέκρας Χ., Τσιάμης Ν., Αθανασούλης, Γκόγκουρας (55’ Θεοδώρου), Κουρούκας (46’ Μέκρας Γ.), Μαυρουδής Γ., Καββαδίας.

Διαιτησία: Κορέστης (Στάικος, Μίχος).