Βαθμολογία

Παναθηναϊκός - Απόλλων Σμύρνης 1-0

Νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε σήμερα (17/9) το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Οι "πράσινοι" παρουσιάστηκαν καλύτεροι σε σχέση με το παιχνίδι στην Κέρκυρα, ωστόσο και πάλι υπήρχε άγχος στην ομάδα του Ουζουνίδη ελέω του 0 στα τρία πρώτα ματς και του γεγονότος ότι ήταν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Με τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός ξεκόλλησε από τον βυθό της βαθμολογίας φτάνοντας τους 3 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας παρέμεινε στους 2.

Το "τριφύλλι" άνοιξε το σκορ στο 33' όταν στο καλά εκτελεσμένο κόρνερ του Χίλιεμαρκ ο Άλτμαν με εντυπωσιακό άλμα νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσόβιτς για το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και η Ελαφρά Ταξιαρχία απέτυχαν να σκοράρουν στις άλλες ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουτρουμπής (73' Σιλά), Κολοβέτσιος, Γιόχανσον, Χουλτ, Χίλιεμαρκ, Κουρμπέλης, Λουντ, Άλτμαν, Μουνιέ (46' Λουτσιάνο), Μόλινς (65' Τσάβες).

Απόλλων Σμύρνης (Άκης Μάντζιος): Tσόβιτς, Κοντοές, Κύργιας, Ντάσιος, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Σιατραβάνης (61' Μαάτσεν), Αλμπάνης (77' Αλμπάζ), Καστιγιέχος, Μπιτζιμίν, Βαλλιάνος (73' Μενδρινός).