Βαθμολογία

ΟΦΗ: Πεντάρα με… Κουτσιανικούλη!

Μία ακόμα φιλική νίκη για τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, η έβδομη σε δέκα ματς, αφού επικράτησε με 5-0 στο ΒΑΚ του Ηροδότου σε ένα ματς όπου έκανε την επανεμφάνισή του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και σκόραραν πέντε διαφορετικοί παίκτες.

Ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον Ηρόδοτο σε φιλικό ματς στο ΒΑΚ σε μία αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών και επικράτησε με 5-0 σε ένα ματς όπου ήταν εμφανώς καλύτερος και ορεξάτος.

Ντεμπούτο με την «ασπρόμαυρη» φανέλα για τον Βασίλη Κουτσιανικούλη στην επιστροφή του στον ΟΦΗ, ενώ σκόραραν πέντε διαφορετικοί παίκτες.

Τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, όπου δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Οικονόμου, Περογαμβράκης και Μονιάκης,σημείωσαν οι Παπαστεργιανός, Ορτέγκα, Μάνος, Μάρτος και Ογκμποε.

ΟΦΗ: Στρέζος, Σιώπης, Παπατόλιος, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Παπαστεργιανός, Λεάλ, Πλευράκης, Κουσκουνάς, Ορτέγκα, Χαντί.

Στο δεύτερο μέρος: Στρέζος, Μπολάκης, Ρούσσος, Ζιαμπάρης, Κοιλιάρας, Όγκμποε, Μάρτος, Κουτσιανικούλης, Μάνος, Πουρτουλίδης, Κοντογιάννης.

Hρόδοτος: Κασμερίδης (46′ Κουράκης), Φραγκουλάκης, Προβιδάκης, Κανδηλάκης, Μπάμπης (46′ Μπαλάφας), Γιαλούσης, Παναγιωτάκης (46′ Φουκαράκης), Αργκιλέσι, Γαρεφαλάκης (46′ Μωραϊτης), Μελισσόπουλος, Ετόφ.

Κάλυψε δυο προσφυγές

Η Κρητική ομάδα με ένα ποσό της τάξεως των 25.000 ευρώ φαίνεται ότι «καθάρισε» με τις υποθέσεις των Ράντι και Βουό ενώ παραμένουν «ανοικτές» αυτές των Πάγκαλου, Δαύκου και Όστοϊτς. Οι περιπτώσεις τους είναι δύσκολες αλλά στον ΟΦΗ θα προσπαθήσουν να τις τακτοποιήσουν και αυτές.

Πηγή: GentiKoule