Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή για την κ-17, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Νίκη πέτυχε σήμερα (16/9) το απόγευμα στο γήπεδο του Πυργετού η κ-17 της ΑΕΛ που νίκησε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών κ-17 Super League.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, αντέδρασε και έφτασε δίκαια στη νίκη-ανατροπή χάνοντας και άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, απέναντι στους Ηπειρώτες.

Ο "Άγιαξ" της Ηπείρου προηγήθηκε μόλις στο 3' με τον Γώγο, όμως ο Χάρης Φουρκιώτης με εύστοχη εκτέλεση φάουλ στο 65' έκανε το 1-1, ενώ το τελικό 2-1 πέτυχε πέντε λεπτά αργότερα ο Πινακάς ύστερα από το ένα-δυο που έπαιξε με τον Τσουμάνη.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Κολοβός, Τέλιος, Μαλάκος, Φουρκιώτης Χ., Παπακωνσταντίνου, Καμπέρης, Πετάνι, Πινακάς (85' Κοντογιώργος), Φουρκιώτης Μ. (80' Σταύρος), Μιλτιάδης (60' Τσουμάνης), Δημόπουλος (70' Κόπα).

ΠΑΣ Γιάννινα (Νίκος Μπαδήμας): Βακαλόπουλος, Μέγας, Ζωγάκης, Πανάρετος, Γώγος, Γροσδάνης (51' Ντάνας), Παππάς, Εμβραΐζογλου (73' Πλατιάς), Τάφα (70' Δήμου), Σακκάς (62' Καλογήρου), Μακρής (57' Πόγιας).

Ο τεχνικός της κ-17 Ζήσης Ζιάγκας με δηλώσεις του στο athleticlarissa.gr ανέφερε ότι πρώτο μέλημα θα πρέπει να είναι η βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς, φυσικά ουδείς θέλει να χάνει, αλλά όπως ανέφερε το σημαντικό είναι η ομάδα να μπαίνει πιο συγκεντρωμένα στα πρώτα λεπτά των παιχνιδιών της.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Ζιάγκα:

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η βελτίωση της ομάδας σε όλους τους τομείς, στην φυσική κατάσταση, την τεχνική κατάρτιση, αυτό είναι κάτι που κάνουμε στις προπονήσεις, δεν θέλουμε να χάνουμε κοιτάμε και το αποτέλεσμα σε κάθε παιχνίδι, θα πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένα στα παιχνίδια. Δύσκολο για τα παιδιά γιατί βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως μετά το μισάωρο ήμασταν πάρα πολύ καλοί και θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει νωρίτερα το παιχνίδι.

Θα πρέπει στα πρώτα λεπτά των αγώνων να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένα, αργούμε να μπούμε, όμως είναι ακόμα αρχή, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά και εμείς από τη πλευρά μας θέλουμε τη βελτίωση και γιατί όχι να μην βγουν και παίκτες να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ