Βαθμολογία

Παναγούλης: «Η ισοπαλία το δίκαιο αποτέλεσμα»

Δηλώσεις έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης της κ-20 της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο ο τεχνικός των "βυσσινί" Κώστας Παναγούλης.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ ανέφερε ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, χαρακτήρισε πολύ καλό το ματς με ευκαιρίες εκατέρωθεν, στάθηκε στους στόχους της ομάδας που είναι πρώτα η βελτίωση και μετά τα αποτελέσματα, ενώ σε ερώτηση για το αν θα είναι ο πρώτος προπονητής είπε ότι αυτό είναι κάτι που θα το πει η διοίκηση.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Παναγούλη:

«Έγινε ένα καλό ματς και από τις δυο ομάδες, χάθηκαν ευκαιρίες και από εμάς και από τον Ατρόμητο, έτσι είναι η μπάλα, θεωρώ ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία παρότι ο Ατρόμητος είχε στο τέλος κάποιες ευκαιρίες όταν είχαμε ανοιχτεί εμείς για να ισοφαρίσουμε. Το καλό είναι ότι κάνουμε ευκαιρίες και ότι δεν πήραμε με ΑΕΚ και Ατρόμητο θα το πάρουμε στη συνέχεια. Πρώτος στόχος είναι η βελτίωση της ομάδας και μετά τα αποτελέσματα, βήμα βήμα κα θα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Παίζουμε με πιο μικρά παιδιά και σίγουρα υπάρχει μέλλον τόσο για την κ-20 όσο και για τη μεγάλη ομάδα».

Σε ερώτηση για το αν είναι πρώτος προπονητής με δεδομένο ότι δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση είπε:

«Αυτό θα σας το πει η διοίκηση».