Βαθμολογία

Μπορούσε τον βαθμό η κ-20, 0-1 από Ατρόμητο (PICS)

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε σήμερα (16/9) η κ-20 της ΑΕΛ από την αντίστοιχη του Ατρόμητου στο Αλκαζάρ για την 4η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών.

Ένα παιχνίδι που διεξήχθη κάτω από υψηλή θερμοκρασία αναγκάζοντας το διαιτητή να διακόψει το παιχνίδι τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο προκειμένου να δροσιστούν οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων, σε ένα παιχνίδι πολύ μέτριο με την ζέστη να παίζει και εκείνη το ρόλο της.

Αγωνιστικά η ΑΕΛ δεν μπόρεσε στο πρώτο ημίχρονο να απειλήσει επί της ουσίας τον αντίπαλο τερματοφύλακα, οι παίκτες της έκαναν πολλά λάθη, είχαν αρκετές χαμένες μπάλες και όπως δείχνει ακόμα δεν έχει αποκτήσει ομοιογένεια κάτι που οφείλεται στις πολλές αλλαγές που έγιναν με τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις παικτών.

Αγωνιστικά στην επανάληψη με την είσοδο του Μακρή και του Καραλή ήταν καλύτερη μπήκε πιο δυνατά, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ, παρότι το δικαιούτο βάσει της εικόνα της στο δεύτερο μισό, κόντρα στην αθηναϊκή ομάδα που κοιτούσε πρώτα από όλα να κρατήσει το υπέρ της 0-1, εν αντιθέσει με το πρώτο μέρος που ήταν καλύτερη των Λαρισαίων.

Η πρώτη καλή φάση ήταν μόλις στο 4' με το απευθείας φάουλ του Παυλή να περνά άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε σουτ, ο Σουλούκος απέκρουσε την μπάλα, ο Τριμμάτης πήρε το ριμπάουντ έκανε σουτ με τον Αναγνώστη να απομακρύνει. Ο Ατρόμητος συνέχισε στο ίδιο μοτίβο και στο 27' ο Τριμμάτης παραλίγο να κάνει το 0-1 όμως στο σουτ που επιχείρησε, ο Σουλούκος έδιωξε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Τελικά δυο λεπτά αργότερα ο Νταβιώτης με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Η ΑΕΛ έχει να θυμάται μόνο τη φάση με το σουτ του Γαλεάδη στο 34' από τα δεξιά που κατέληξε άουτ με το 0-1 να είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η είσοδος των Καραλή και Μακρή ανέβασε την απόδοση των "βυσσινί" και στο 48' απείλησε με το σουτ του Μακρή από τα δεξιά να μπλοκάρει ο Κίναλης, ενώ στο 76' από την εκτέλεση φάουλ του Νούσιου ο πορτιέρο του Ατρόμητου έδιωξε με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ. Στο 81' ο Γαλεάδης αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Ατρόμητο να απειλεί στην επανάληψη στο 88' με το σουτ του Κότσικου από τα δεξιά με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Διαιτησία: Λεωνίδας (Σταφυλάς, Μπάλλας)

ΑΕΛ (Χαράλαμπος Παναγούλης): Σουλούκος, Πλατάνας (67' Βαφειάδης), Αναγνώστης, Καλούσης, Καρατάσιος, Καραθάνος, Δερμιτζάκης (46' Καραλής), Καλύβας, Νούσιος, Γαλεάδης, Μπέικος (46' Μακρής).

Ατρόμητος (Μουράτ Σεροπιάν): Κίναλης, Ταμπάς, Λαζανάς (51' Μητσάκης), Λωλός, Βιταλιώτης, Ιμέρι, Νταβιώτης, Νάτσος, Τριμμάτης (73' Κότσικος), Παυλής, Ρούνης (83' Χιλάι).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ