Βαθμολογία

Νικόλαρος: «Να πάει η ομάδα καλύτερα από πέρυσι...»

Σε ξενοδοχείο της Σπάρτης και σε μια ωραία εκδήλωση έγινε το βράδυ της Παρασκευής (15/9) η παρουσίαση της ομάδας των Λακώνων εν όψει της νέας σεζόν. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι νέες φανέλες και οι χορηγοί της ΠΑΕ, με τον πρόεδρο Δημήτρη Νικόλαρο να αναφέρει στην ομιλία του ότι στόχος της Σπάρτης είναι να τα πάει καλύτερα στο φετινό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής, από τη στιγμή που έγιναν και μεταγραφές επιπέδου Σούπερ Λίγκας.

«Αναλαμβάνω την ομάδα κάτω από δύσκολες συνθήκες. Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τη Σπάρτη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή αβοήθητη. Μαζί με Λάκωνες επιχειρηματίες, δυνατούς υποστηρικτές της ομάδας, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Να πάει η ομάδα καλύτερα από πέρυσι. Κάνουμε προσπάθεια για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στον συγκεκριμένο τομέα στην πόλη μας.

Δημιουργήσαμε ένα ισχυρό ρόστερ, πραγματοποιώντας δυνατές μεταγραφές με ποδοσφαιριστές επιπέδου Σούπερ Λιγκ, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά», είπε ο Δ. Νικόλαρος.

Πάντως, ο πρόεδρος των Λακώνων πέταξε και το... καρφί του για το γηπεδικό, λέγοντας σχετικά: «Είμαστε έτοιμοι να απογειωθούμε, αλλά δεν έχουμε αεροδρόμιο». Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειακός σύμβουλος Νικόλαος Σκούρος, ο δήμαρχος Σπάρτης Ευάγγελος Βαλλιώτης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας Παναγιώτης Καρράς.