Βαθμολογία

Κέρδισε πριν τον Πανσερραϊκό ο Εργοτέλης

Μόλις το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι έδωσε την Παρασκευή (15/9) ο Εργοτέλης, κερδίζοντας τον ΟΦ Ιεράπετρας με 3-2 στο Παγκρήτιο και σε μια πρόβα τζενεράλε εν όψει του ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό.

Ο Μπούζας στο 17' αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Σταματάκου και άνοιξε το σκορ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπουρσέλης είχε δοκάρι με πλασέ, για να ξαναπάρει την μπάλα και να δώσει έτοιμο γκολ στον Σταματάκο, που σε κενή εστία έγραψε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο δεύτερο μέρος, αρχικά με κοντινή προβολή του Μίγγα στο 51' και κατόπιν με άλλη μία κοντινή προβολή, από τον Κορέτα αυτή τη φορά, στο 54'.

Εντέλει, η ομάδα του Τάκη Γκώνια πήρε τη φιλική νίκη χάρη στο γκολ του Λυδάκη στο 73ο λεπτό, ο οποίος πήρε την μπαλιά του Δουλγεράκη, πέρασε και τον γκολκίπερ Πρίφτη και διαμόρφωσε το 3-2.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Κούϊπερς, Βογιατζής, Κυριακίδης, Μπάτζιος, Μπούζας, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Πάττας, Σταματάκος, Σταμόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Κατσιμήτρος (75' Χανιωτάκης), Μαζουλουξής, Δουλγεράκης, Ροβίθης, Κυριαλάνης, Ιατρούδης, Αγγελόπουλος, Μανουσάκης, Λυδάκης, Κάιπερς (62' Λαμπάκης).

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Λιλάι, Χρηστάκης, Τζελέτης (46' Μίγγας), Πυθαρούλης Γιώργος, Μπεντί, Καραγιάννης, Ουζούνογλου, Χρυσοφάκης (46' Τσολάκου), Παπαδόπουλος, Κορέτα.

Έπαιξαν και οι: Ταρτάλας, Μπαριτάκης, Σταχτιάρης, Ακαμοτάκης, Στέλιος Πυθαρούλης.