Βαθμολογία

Παρών ο Ταχτσίδης με Αστέρα Τρίπολης

Τον Αστέρα Τρίπολης θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός το βράδυ του Σαββάτου (16/9, 20.30) στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γ. Καραϊσκάκης», με τους πρωταθλητές να ψάχνουν την επιστροφή στα τρίποντα.

Η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι προέρχεται από το «Χ» στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη, είχε και το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας που πήγε στραβά, οπότε η νίκη κρίνεται απαραίτητη τόσο για αγωνιστικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Εν όψει Αρκάδων η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (15/9) και το νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, που ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τον τραυματισμό του και μπαίνει στην αποστολή για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός της παρουσίας στη 19άδα τριών γκολκίπερ (Καπίνο, Προτό, Χουτεσιώτης).

Σε ό,τι αφορά τους απόντες, Βούκοβιτς και Κούτρης είναι τραυματίες, ο Μποτία είναι ανέτοιμος, ο Ελαμπντελαουί ξεκουράζεται, ενώ κόπηκαν και οι Μπεν, Ανσαριφάρντ, Μίλιτς, Σισέ και Μάρτινς.

Αναλυτικά, διαθέσιμοι είναι οι εξής «ερυθρόλευκοι»: Ανδρούτσος, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Εμενίκε, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Μαρίν, Νικολάου, Οφόε, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Ζντιέλαρ.