Βαθμολογία

Ματάισεν: «Πρώτης τάξεως ομάδα η ΑΕΛ»

Ο Τζάκι Ματάισεν μίλησε σε ιστοσελίδα του Βελγίου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΛ τονίζοντας πως πρόκειται για μια πρώτης τάξεως ομάδα στην Ελλάδα. Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Ήθελα να πάω στο εξωτερικό. Αυτό ήταν στο μυαλό μου. Υπήρχαν κάποιες επιλογές στο Βέλγιο αλλά αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή. Είναι μια ομάδα πρώτης τάξεως στην Ελλάδα. Είναι ακόμα η αρχή της σεζόν, δεν έχουμε χάσει τίποτα».

Τι είδους σύλλογος είναι η Λάρισα; «Είναι ένα παραδοσιακό κλαμπ στην Ελλάδα. Έχουν ήδη υπάρξει πρωταθλητές και έχουν κερδίσει το Κύπελλο μερικές φορές και έχουν πιστό κοινό. Σε κάθε ματς υπάρχουν κοντά στους 7.000 φίλους της ομάδας στο στάδιο κάτι το οποίος τους φέρνει στη 3η ή 4η θέση στην Ελλάδα».

Γιατί ο πρόεδρος ήδη επέλεξε έναν καινούριο προπονητή μετά από τρεις αγωνιστικές; «Δεν το ξέρω αυτό με κάθε λεπτομέρεια. Είχαμε συζητήσει ξανά μήνες πριν αλλά τότε δεν προχώρησε η συμφωνία. Τότε δεν ήμουν ελεύθερος. Αυτό μπορεί να έπαιξε ρόλο στην επιλογή τους. Το γεγονός ότι ο πρόεδρος προσπάθησε να με πάρει στην ομάδα δυο φορές σε λίγους μήνες είναι ένα σημάδι ότι με θέλει. Τώρα οι εξελίξεις τρέχουν με συνεχόμενο ματς στο πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτά τα δύσκολα παιχνίδια είναι και ενδιαφέρον επειδή θα δεις τις δυνατότητες σου».