Βαθμολογία

Δυνατή προπόνηση (15/9) για τους παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας

Συνεχίσθηκε σήμερα με ιδιαίτερη ένταση η προετοιμασία των παικτών της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ενόψει του αγώνα Κυπέλλου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην Καλλιθέα με την ομώνυμη ομάδα, για την 1η αγωνιστική του θεσμού.

Ο αγώνας ως γνωστόν είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη (21/09, 18.15, Cosmote sport 3), όμως ο τεχνικός κ. Σάκης Θεοδοσιάδης δεν θέλησε να δώσει η ομάδα κάποιο φιλικό μέσα στο Σαββατοκύριακο με τον φοβό πιθανού τραυματισμού κάποιου ποδοσφαιριστή ή ακόμη και περιττής κόπωσης.

Έτσι αναλώνει τον πολύτιμο χρόνο που έχει στην διάθεση του, ώστε να ετοιμάσει, όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα. Η προπόνηση σήμερα Παρασκευή (15/09) στην Τερψιθέα περιλάμβανε ασκήσεις ταχυδυναμικής όπως και εφαρμογή διαφόρων συστημάτων.

Απο αυτήν απουσίασε ο Πλάτωνας Καρακατσάνης, ο οποίος ήταν κανονικά στο γήπεδο έκανε αποθεραπεία και ακολούθησε προληπτικά ειδικό πρόγραμμα λόγω ενός σφιξίματος που είχε στην γάμπα, ίσως από υπερκόπωση. Η περίπτωση του Καρακατσάνη δεν εμπνέει την παραμικρή ανησυχία.