Βαθμολογία

Διδαχή των νέων κανονισμών στους παίκτες της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας

Κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας στην ΕΠΣΛ, βρέθηκαν σήμερα Παρασκευή (15/09) στο προπονητικό κέντρο της ομάδος στην Τερψιθέα, οι δύο καθηγητές διαιτησίας κ.κ. Γιώργος Λιόλιος και Αντώνης Βαλιώτης και πριν αρχίσει η προπόνηση δίδαξαν στους παίκτες, παρουσία του τεχνικού επιτελείου, τους νέους κανονισμούς που θα ισχύσουν για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Πρόκειται για τις ευρύτερες αλλαγές κανονισμών του αθλήματος τα τελευταία χρόνια, οι οποίες αποφασίστηκαν από το Διεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο (IFAB). Κάποιες αλλαγές αφορούν την σαφέστερη διατύπωση των υπαρχόντων κανονισμών προκειμένου να αποφεύγονται συγχύσεις και γι αυτό η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, θέλησε να έχουν πλήρη γνώση επ΄ αυτού, τα στελέχη του αγωνιστικού τμήματος.

Υπήρξαν αναλύσεις σε προτζέκτορα, μέσα στα αποδυτήρια, όπως και διδαχή και συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές, από τους προαναφερθέντες κ.κ. Λιόλιο και Βαλιώτη. Η όλη διαδικασία κράτησε πάνω από μία ώρα, ώστε να αποσαφηνιστούν οι όποιες απορίες των παραβρισκομένων "κυανόλευκων" παικτών.