Βαθμολογία

Το athleticlarissa στα γήπεδα...

Πανδαισία ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου για το λαρισινό ποδόσφαιρο και φυσικά το athleticlarissa.gr δεν θα μπορούσε να απέχει.

ΑΕΛ, υποδομές ΑΕΛ, πρεμιέρα ερασιτεχνικού καθώς έχουμε τη σέντρα στην Α' και Α1 ΕΠΣΛ καθώς και στο κύπελλο με την συμμετοχή των ομάδων της Β' και Γ' κατηγορίας στο μενού και πάμε να δούμε τι έχουμε.

Ξεκίνημα το μεσημέρι του Σαββάτου στις 12:30 και την αναμέτρηση της κ-20 της ΑΕΛ με την αντίστοιχη του Ατρόμητου στο Αλκαζάρ στην προσπάθεια της ομάδας της ΑΕΛ να πάρει τους πρώτους της φετινούς βαθμούς. Ρεπορτάζ, ανάλυση του αγώνα και φωτογραφίες από την αναμέτρηση.

Συνέχεια το απόγευμα στις 17:00 με τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣΛ όπου το athleticlarissa.gr θα βρίσκεται σε τρία γήπεδα και τις αναμετρήσεις Βούναινα - ΠΟ Ελασσόνας, Ηρακλής Λάρισας - Δαμασιακός και Δήμητρα Γιάννουλης - Φαλανιακός. Αναλύσεις των τριών αγώνων με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ. Φυσικά και τα πλήρη αποτελέσματα της πρεμιέρας.

Την Κυριακή πρεμιέρα κάνει το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ με τη σέντρα να είναι στις 17:00 και το athleticlarissa.gr θα δώσει το παρών στις αναμετρήσεις Αστέρας Μελισσοχωρίου - Ελευθεραί και Κιλελέρ - Αναγέννηση Καλοχωρίου. Εξυπακούεται και εδώ αναλύσεις των αγώνων με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ, όπως φυσικά όλα τα αποτελέσματα της πρεμιέρας.

Τέλος από το AEL FC ARENA η προσπάθεια της ΑΕΛ για την πρώτη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο, σέντρα στις 18:15, εκεί όπου θα υπάρχει λεπτομερή ανάλυση του αγώνα, δηλώσεις των δυο προπονητών και πρωταγωνιστών της αναμέτρησης καθώς και αρκετές φωτογραφίες.

Η διοίκηση του site ευχαριστεί θερμά τις ομάδες με τις οποίες υπήρξε συνεργασία κατά την περσινή χρονιά, με τις οποίες υπάρχει και φέτος συνεργασία καθώς και αυτές που προστέθηκαν για τις οποίες θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση με τα παιχνίδια τους τα Σαββατοκύριακα, όπως και τα όποια νέα τους. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθειά μας

Η συντακτική ομάδα του athleticlarissa.gr εύχεται σε όλες τις ομάδες του νομού καλή ποδοσφαιρική σεζόν, καλή επιτυχία, να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει, αλλά το σημαντικότερο μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία, ωραία, συναρπαστικά παιχνίδια και το κυριότερο χωρίς επεισόδια. Καλή ποδοσφαρική σεζόν.

Μείνετε συντονισμένοι στο athleticlarissa.gr για την πλήρη, έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας....