Βαθμολογία

Δημητρίου: Έτοιμοι μέσα στον Οκτώβρη!

Ικανοποιημένος εμφανίζεται ο Πέτρος Δημητρίου από την εξέλιξη της προετοιμασίας του Αχαρναϊκού, παρά το γεγονός πως αυτή ξεκίνησε αρκετά αργά μέσα στο καλοκαίρι. «Αν κι έχουμε 15 με 20 μέρες που έχουμε ξεκινήσει, τα πράγματα εξελίσσονται ικανοποιητικά. Δεν έχουμε χάσει σε φιλικό και οι παίκτες αρχίζουν να κατανοούν αυτά που ζητάμε. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου πως ξεκινήσαμε με 4 μόλις δελτία περσινών παικτών και χρειάστηκε να χτίσουμε την ομάδα, σχεδόν από την αρχή» μας επισημαίνει ο έμπειρος προπονητής.

Όσο για το πότε θεωρεί πως η ομάδα θα είναι έτοιμη να παρουσιάσει στο γήπεδο αυτά που ο ίδιος επιθυμεί; «Μέσα στο πρώτο 10ημερο του Οκτωβρίου, θεωρώ πως η ομάδα θα είναι έτσι όπως τη θέλω. Και φυσικά, μας ευνοεί το γεγονός πως το πρωτάθλημα αναμένεται να ξεκινήσει μέσα σε εκείνο το διάστημα».

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση το παιχνίδι Κυπέλλου στα Χανιά, με αντίπαλο τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και το σχόλιο του Δημητρίου είναι το εξής: «Θα πάμε την Πέμπτη στα Χανιά, για να παίξουμε με μια ομάδα που είναι πιο έτοιμη από εμάς, καθώς προετοιμάζεται ήδη 1,5 μήνα περίπου. Το θετικό είναι πως το ματς θα γίνει τελικά στα Περιβόλια, ωστόσο είμαι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσω τους παίκτες που είναι πιο έτοιμοι τη δεδομένη περίοδο και όχι απαραίτητα αυτούς που είναι οι καλύτεροι».