Βαθμολογία

Παίκτες της Δόξας οι Μπαϊκαρά και Καπετάνος

Όπως αναμενόταν, ολοκληρώθηκαν οι πρώτες μεταγραφικές ενισχύσεις της Δόξας και παίκτες των «μαυραετών» θεωρούνται πλέον ο Μπαϊκαρά και ο Παντελής Καπετάνος. Ο πρώτος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και περνάει εργομετρικά τα οποία αναμένεται να είναι πολύ καλά Υπάρχει συμφωνία και στο οικονομικό και αναμένεται το απόγευμα να υπογράψει.

Θεωρείται πασπαρτού καθώς μπορεί να παίξει σχεδόν σε όλο το φάσμα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1984 στην Τουρκία και ήρθε για πρώτη φορά να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, σε ηλικία 17 ετών, με τη Skoda Ξάνθης να είναι η πρώτη του επαγγελματική ομάδα. Από το 2001 ως και το 2008 παρέμεινε στην Ξάνθη, καταγράφοντας 108 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 10 τέρματα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο (2008-2009) στον Πανσερραϊκό και για 2 χρόνια (2009-2011) στον Παναιτωλικό.

Τη φανέλα του Πανθρακικού τη φόρεσε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2011 και έπαιξε μαζί της στην Σούπερ Λίγκα, όπου μέτρησε συνολικά 143 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τα χρώματα του Πανθρακικού, ενώ σημείωσε 11 γκολ. Τον Ιούλιο του ‘16 αποτέλεσε και πάλι μεταγραφικό στόχο της Δόξας, ωστόσο κατέληξε τελικά στα Τρίκαλα.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Παντελής Καπετάνος

Ο 34χρονος (8/6/83) Παντελής Καπετάνος, αδερφός του Κώστα που πέρσι αγωνιζόταν στη Νάουσα, συμφώνησε στο οικονομικό και όντας ο ίδιος πιο λογικός στις απαιτήσεις του από τον Πετρόπουλο, κατέληξε σε συμφωνία ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο την κορυφή της δραμινής επιθετικής γραμμής. Τα εργομετρικά που ήδη έκανε προχθές έδωσαν πολύ καλά αποτελέσματα, γεγονός που σημαίνει άμεση ένταξη στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Τέλος, οι επαφές του Νίκου Ιωσηφίδη με τους υπόλοιπους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας θα συνεχιστούν τόσο μέσα στην ημέρα και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο σαββατοκύριακο. Αν όλα πάνε καλά, η Δόξα τη Δευτέρα θα είναι πλήρης και θα αναζητήσει έναν αξιόλογο αντίπαλο για τη διεξαγωγή ενός φιλικού. Επίσης, παράλληλα με την ενίσχυση και εφόσον η ομάδα γίνει υπεράριθμη δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις παικτών.

πηγή: sportdrama.gr