Βαθμολογία

Νέα αρχή με Ατρόμητο

Την προετοιμασία της για το κυριακάτικο (17/9) παιχνίδι με αντίπαλο τον Ατρόμητο στις 18:15 στο AEL FC ARENA για την 4η αγωνιστική της Super League συνεχίζει η ΑΕΛ.

Οι "βυσσινί" με νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Τζάκι Ματάισεν θέλουν τη νέα αρχή απέναντι στον αθηναϊκό σύλλογο, με τον Βέλγο τεχνικό να μεταβαίνει μετά την παρουσιάση του στα Δένδρα όπου είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους παίκτες.

Παράλληλα υπήρξε ξενάγηση στους χώρους του προπονητηρίου των Δένδρων και στην ομιλία του προς τους παίκτες ο νέος τεχνικός προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό τους και να τους φτιάξει την ψυχολογία ενόψει της αναμέτρησης καθώς είναι πολύ λίγος ο χρόνος μέχρι το παιχνίδι. Στην σημερινή (15/9) πρωινή προπόνηση στα Δένδρα ο Βέλγος είδε κάποια πράγματα, είχε ενεργό ρόλο στη προπόνηση, έδωσε κάποιες οδηγίες, όμως το σημαντικό είναι ότι έχει ανέβει η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας.

Αγωνιστικά ο Θεοδωρόπουλος έχει κάποιες ενοχλήσεις και αύριο θα κριθεί αν θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής, όπου δεν θα είναι όπως όλα δείχνουν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Παναγιώτης Μπάλλας που χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Ο Λεοζίνιο επέστρεψε στη Λάρισα μετά την άδεα που είχε λάβει, ενώ η τελευταία προπόνηση θα είναι αύριο (16/9) στις 18:30 και εν συνεχεία θα γίνει γνωστή και η αποστολή για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες.

Μετά την λήξη της προπόνησης η αποστολή θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, προκειμένου οι παίκτες να είναι ήρεμοι, προσηλωμένοι στο παιχνίδι, αλλά και για την σύσφιξη των σχέσεων.