Βαθμολογία

«Να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα»

Ημέρα γενεθλίων είναι για τον Πανιώνιο η 14η Σεπτεμβρίου και με αυτή την αφορμή μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ μετά τους Χρήστο Δάρα και Νίκο Ζαμάνη και πέντε ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Κόρμπο, Μανώλη Σιώπη, Μασούντ Σοτζέι, Βαγγέλη Οικονόμου και Γιώργο Μασούρα.

Οι παίκτες των «κυανέρυθρων» ευχήθηκαν τα καλύτερα στην ομάδα και σημείωσαν πως ο στόχος είναι να κοιτά συνεχώς και ψηλότερα. Τονίστηκε πως ο Πανιώνιος είναι μία μεγάλη οικογένεια και πως έχει προσφέρει πολλά σε αυτά τα 127 χρόνια ζωής.

Αρχικά η τοποθέτηση του αρχηγού Κόρμπου: «Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα μας να είναι πάντα ψηλά και να συνεχίσει το όμορφο έργο που κρατά εδώ και 127 χρόνια και κάνει περήφανο όποιον ανήκει σε αυτή την μεγάλη οικογένεια. Σαν αρχηγός από την πλευρά μου εύχομαι να μην σταματήσει ποτέ η ανοδική μας πορεία και οι φίλοι του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ να είναι βέβαιοι πως κάθε αγωνιστική θα δίνουμε την ψυχή μας ώστε να φτάσουμε την ομάδα εκεί που ονειρεύονται να την δουν».

Ο Σιώπης από την πλευρά του είπε: «Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μία μεγάλη οικογένεια η οποία έχει αντέξει εδώ και 127 χρόνια και είμαι σίγουρος πως κάθε χρόνο θα είναι πιο μεγάλος και πιο ισχυρός. Είναι τιμή να ανήκεις σε αυτή την όμορφη οικογένεια και είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα του να προσφέρεις χαρές σε αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο που αγαπά και βοηθά παντού τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Εύχομαι υγεία και κάθε χρόνο η οικογένεια αυτή να είναι το ίδιο δεμένη όπως και σήμερα».

Ο Μασούντ δήλωσε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φίλους του Πανιωνίου. Όπως όλοι γνωρίζουν ο Πανιώνιος είναι η αρχαιότερη ομάδα στην Ελλάδα, οπότε είμαστε υπερήφανοι για την ομάδα μας, σεβόμαστε την ιστορία της και τις θυσίες που έχει κάνει, διαχρονικά. Ας πορευθούμε όλοι μαζί για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα».

Ο Οικονόμου είπε: «Διοίκηση, αθλητές και κόσμος να είναι πάντα υγιείς να γιορτάζουν τα γενέθλια αυτής της μεγάλης ομάδας κάθε χρόνο και με μεγαλύτερες επιτυχίες. Εύχομαι αγωνιστικά να χαρίζουμε συνέχεια διακρίσεις αντάξιες των 127 χρόνων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και της ένδοξης ιστορίας του που κοσμεί όλον τον ελληνικό αθλητισμό».

Τέλος, ο Μασούρας δήλωσε: «Εύχομαι σε όλη την οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να έχει υγεία και να γιορτάζει για πολλά χρόνια ακόμα, έχοντας τον σύλλογο ολοένα και πιο ψηλά. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι μία μεγάλη οικογένεια και αυτό είναι το μυστικό που εδώ και 127 χρόνια προσφέρει στον ελληνικό αθλητισμό. Είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτή την μεγάλη οικογένεια και εύχομαι να ζήσουμε και στο μέλλον ακόμη περισσότερες μεγάλες στιγμές».