Βαθμολογία

Φιλόδοξη προσπάθεια ξεκίνησε η Αναγέννηση Καλοχωρίου (PICS)

Μια νέα προσπάθεια ξεκινά η ιστορική Αναγέννηση Καλοχωρίου τη φετινή χρονιά κάνοντας ουσιαστικά μια νέα εκκίνηση ξεκινώντας από την Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Νέος πρόεδρος ο κ. Γιάννης Σαμπάνης, όπως και οι παίκτες που είναι νέα παιδιά από το χωριό και έχουν όρεξη να παίξουν μπάλα. Το κομμάτι του παζλ συμπληρώνει ο έμπειρος κόουτς κ. Αποστόλης Έξαρχος που και αυτός είναι φιλόδοξος και έχει όρεξη να βοηθήσει την ομάδα.

Πολλά νέα πρόσωπα έχουν στελεχώσει τη διοίκηση με σκοπό να βοηθήσουν με την σειρά τους και πάνω απ’ όλα όλοι θα δουλέψουν για το καλό της Αναγέννησης Καλοχωρίου.

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε την Πέμπτη (14/9) στο φιλόξενο Καλοχώρι και σας μεταφέρει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών καθώς και φωτογραφίες λίγο πριν την πρεμιέρα.

Τελέστηκε Αγιασμός λίγο πριν την πρεμιέρα…

Αξίζει να αναφέρουμε πως λίγο πριν την προπόνηση τελέστηκε ο καθιερωμένος Aγιασμός με σκοπό η χρονιά να είναι πετυχημένη και όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς, όπως και της ακαδημίας. Σημαντική είναι η προσπάθεια της διοίκησης την φετινή χρονιά, να προσπαθήσει με την δημιουργία του προπαιδικού τμήματος έτσι ώστε να δουλέψει η ακαδημία η οποία σε βάθος χρόνου θα μπορεί να διοχετεύει παίκτες στην πρώτη ομάδα.

Προπονητής της ακαδημίας προσλήφθηκε ο νεαρός κ. Κωνσταντίνος Σφυριδάκης, όπου κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική. Μας είπε μάλιστα δύο λόγια: «Ήρθα από την πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου αγωνιζόμουν και σαν παίκτης και παράλληλα σπούδαζα στο ΙΕΚ Ακμή την προπονητική με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κυρίως πάνω στις ακαδημίες. Άρπαξα την ευκαιρία για να αναλάβω τα παιδιά της Αναγέννησης Καλοχωρίου, όμως μετά τον Νοέμβριο που θα ολοκληρώσω τις σπουδές μου, θα μπορώ να δουλέψω και να βοηθήσω και τον προπονητή στην μεγάλη ομάδα».

Οι δηλώσεις

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ (πρόεδρος)

«Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του νομού, καθώς και στις ομάδες μας, την ΑΕΛ, τον Απόλλωνα και τα Φάρσαλα. Φέτος ξεκινήσαμε μια νέα προσπάθεια, αφού κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή έκανε προσπάθεια και δήλωσε συμμετοχή. Έτσι φτιάξαμε μια ομάδα με πολλά νέα παιδιά από το Καλοχώρι και με τη βοήθεια του προπονητή μας κ. Αποστόλη Έξαρχου θα προχωρήσουμε. Μας ενδιαφέρει το «Ευ Aγωνίζεσθαι» και φυσικά να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα χωρίς να κινδυνεύσουμε».

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ (προπονητής)

«Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στο χωριό μου σαν προπονητής, με κάλεσαν οι άνθρωποι της διοίκησης και δέχθηκα. Η διοίκηση προσπαθεί όσο μπορεί και με την δημιουργία του προπαιδικού τμήματος πιστεύει πως θα θέσει τις βάσεις για τη μεγάλη ομάδα τα επόμενα χρόνια. Το ρόστερ αποτελείτε από νέα παιδιά από το χωριό καθώς και φίλους των παιδιών. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολα όμως με υπομονή και επιμονή πιστεύω πως θα προχωρήσουμε. Η προετοιμασία έγινε στη σωστή βάση και έτσι περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και φυσικά να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΟΥΓΚΟΣ (παίκτης)

«Φέτος έρχομαι στην ομάδα για να βοηθήσω το χωριό μου, γιατί γίνεται μια καλή προσπάθεια και θέλω να συμμετέχω και εγώ. Έγινε μια καλή προετοιμασία, είναι πολύ καλός ο τεχνικός μας, ξέρει να μας στηρίζει και να μας δίνει ευκαιρίες. Τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω, αφού είμαστε και συμπαίκτες στις ακαδημίες του χωριού και τώρα περάσαμε στη μεγάλη ομάδα. Στόχος μας είναι να κάνουμε μια αξιοπρεπή πορεία και να παραμείνουμε στην κατηγορία».

ΘΩΜΑΣ ΕΞΑΡΧΟΣ (παίκτης)

«Πρώτη χρονιά αγωνίζομαι στη μεγάλη ομάδα, όμως από το νηπιαγωγείο παίζω ποδόσφαιρο. Έγινε σωστή προετοιμασία, πιστεύω πως είμαστε σε πολύ καλό ρυθμό, η ομάδα στηρίζεται στα νέα παιδιά και έχουμε στόχο την άνετη παραμονή».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΣΠΟΠΟΥΛΟΣ (παίκτης)

«Στην ομάδα του Καλοχωρίου είχα αγωνιστεί παλιότερα από το 2007 – 2011, ξανά γύρισα όμως γιατί προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλό, κυρίως με νέα παιδιά από το χωριό που εμείς μπορούμε να τα βοηθήσουμε, πήγαμε πολύ καλά στην προετοιμασία και παρότι είναι δύσκολα, πιστεύω ότι πως αν δουλέψουμε και προσπαθήσουμε πολύ θα καταφέρουμε το στόχο μας».