Βαθμολογία

Ανακοινώθηκε ο Αμανατίδης

Νέα εποχή ξημερώνει στον Πανσερραϊκό, ο οποίος αλλάζει χέρια και αυτό επηρεάζει και το ποδοσφαιρικό τμήμα. Έτσι, την Πέμπτη (14/9) είχαμε αλλαγή προπονητή με τον Περικλή Αμανατίδη να διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία τον Σάκη Ανασατασιάδη.

Η αλλαγή σκυτάλης ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, η οποία ευχαρίστησε τον δεύτερο που ανταποκρίθηκε περίπου έναν μήνα πριν στο κάλεσμά της παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν εκείνη τη στιγμή. Όσο για τον Αμανατίδη, είναι γνώστης της κατηγορίας και πέρυσι ξεκίνησε με τον Αιγινιακό και έκλεισε τη σεζόν με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Περικλή Αμανατίδη και του Σήφη Μωυσίδη στην θέση του βοηθού προπονητή. Ο Περικλής Αμανατίδης με πολλές ανόδους στο παλμαρέ του και με παρακαταθήκη τον επαγγελματισμό του και το όμορφο ποδόσφαιρο που έπαιξαν οι ομάδες οι οποίες προπόνησε κρίθηκε ως ο καταλληλότερος για την νέα εποχή που ξεκινάει στα Λιοντάρια.

Τέλος η ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει βαθύτατα τον απερχόμενο προπονητή και πιστό στρατιώτη της ομάδας Σάκη Αναστασιάδη. #welcome_coach #respect #vamos_leones #the_dawn_of_a_new_era».