Βαθμολογία

Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου της 14ης Σεπτεμβρίου 2017

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 14/9 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Λάρισας και – μεταξύ άλλων – έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Ενέκρινε την σύναψη χορηγικής σύμβασης με την αλυσίδα καφετεριών De Tox, της οποίας η ονομασία θα συνοδεύει την φετινή διοργάνωση του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας.Εκ μέρους της εταιρίας παρέστη ο ιδιοκτήτης της κ.Μεσσής, ενώ παρόμοιες χορηγικές συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη όσον αφορά στις υπόλοιπες διοργανώσεις της ΕΠΣΛ.

2.Δεκτή έγινε η εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής για εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 31 του ΚΑΠ σε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας ποδοσφαιριστών που καλούνται στις Μικτές ομάδες της Ένωσης.Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ και επικεφαλής της Τ.Ε. Αριστοτέλης Γκούμας ενημέρωσε το Δ.Σ. για τις βελτιώσεις που επήλθαν στο γήπεδο Χάλκης, ενώ δεκτή έγινε και η εισήγηση για συνεργασία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μιλτιάδη Κόκκαλη σε ρόλο φροντιστή.

3.Με δεδομένο ότι έγιναν γνωστές οι υποχρεώσεις των Μικτών ομάδων (επίσημοι αγώνες σε Τρίκαλα, Καρδίτσα, Ιωάννινα και φιλικοί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη), καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν το έργο της μετακίνησης των αποστολών να δηλώσουν την πρόθεσή τους στην Γραμματεία της ΕΠΣΛ μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

4.Εγκρίθηκε η αίτηση μετεγγραφής του διαιτητή Χατζηλιόντα προς την ΕΠΣ Πέλλας, όπως και η αντίστοιχη αίτηση του διαιτητή Στάμου από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου στην Λάρισα.

5.Θα δηλωθεί η συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής ομάδας της ΕΠΣΛ στην διοργάνωση περιόδου 2017-2018 του Regions’ Cup που τελείται υπό την αιγίδα της UEFA , με την συμμετοχή επιλέκτων ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

6.Θα προταθεί ο δικηγόρος Κων.Κουτσογιάννης ως διαιτητής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

7.Κατόπιν κάλυψης των σχετικών ποσών από την ΕΠΟ, καλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων Δήμητρα Γιάννουλης, Δόξα Βλαχογιαννίου, ΑΕ Βουναίνων, Αναγέννηση Πουρναρίου και Ολυμπιακός Χειμαδίου για την είσπραξη νοσηλείων τραυματισθέντων ποδοσφαιριστών τους.

8.Υπενθυμίζεται στους εκπροσώπους όλων των σωματείων της δύναμης της ΕΠΣΛ και – ειδικότερα – σε όσα αγωνίζονται ως γηπεδούχα η ισχύς και άμεση εφαρμογή της διάταξης περί υποχρεωτικής παρουσίας διπλωματούχου ιατρού αγώνα σε όλα τα πρωταθλήματα.

9.Για την αντιμετώπιση ενδεχομένων εκτάκτων προβλημάτων που σχετίζονται με την έναρξη των διοργανώσεων της ΕΠΣΛ, τα γραφεία θα λειτουργούν κατά τις ώρες 10.00′ π.μ. – 12.00′ μ. για τα επόμενα τέσσερα Σάββατα (16/9, 23/9, 30/9 και 7/10).

10.Δεκτά έγιναν τα εμπρόθεσμα αιτήματα της Δόξας Αργυροπουλίου (ο αγώνας της 2ης ημέρας της Α’ Κατηγορίας με τον Φαλανιακό θα διεξαχθεί το Σάββατο 23/9 αντί της Κυριακής 24/9) και της ΑΕ Κιλελέρ (ο αγώνας της 2ης ημέρας της Α1 Κατηγορίας με τον ΑΟ Ελευθερών θα διεξαχθεί την Κυριακή 24/9 αντί του Σαββάτου 23/9), λόγω σοβαρών κοινωνικών υποχρεώσεων στελεχών των δύο ομάδων. Γενικότερα, όσον αφορά στα αιτήματα αλλαγών, αυτά πρέπει να περιέρχονται στην Γραμματεία της ΕΠΣΛ προ δεκαημέρου από την ημέρα τέλεσης του αγώνα (η οποία δεν υπολογίζεται) και να είναι επαρκώς δικαιολογημένα.

11.Πριν την έναρξη του αγώνα του Ηρακλή Λάρισας με τον Δαμασιακό (γήπεδο Ελευθερών, Σάββατο 16/9), ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Δημήτρης Μπουχλαριώτης θα απονείμει κύπελλο στην γηπεδούχο ομάδα και μετάλλια στους ποδοσφαιριστές της για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.

12.Λόγω προβλήματος, η κλήρωση για τον καταρτισμό του προγράμματος αγώνων της Γ’ Κατηγορίας αναβάλλεται – εκ νέου – για την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00′ στο ξενοδοχείο “Διόνυσος”, οπότε θα διενεργηθεί και η κλήρωση για την β’ φάση του Κυπέλλου. Κανονικά, θα διενεργηθεί η κλήρωση του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00′ στον ίδιο χώρο.

13.Την παραίτησή της από το πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας γνωστοποίησε η ΑΕ Στεφανοβούνου-Γαλανόβρυσης.

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΑΓΩΝΩΝ

Με την ευκαιρία της έναρξης των επισήμων αγώνων της ΕΠΣΛ, η Υποεπιτροπή Παρατηρητών Αγώνων, στην οποία προεδρεύει ο αναπληρωματικός σύμβουλος Χρήστος Χατζούλης, απευθύνει προς όλα τα σωματεία του νομού και όλους τους εμπλεκομένους στην διεξαγωγή των αγώνων ευχές για καλή ποδοσφαιρική χρονιά.